BAKKER, s.r.o.

Velkoobchod s ovocem a zeleninou

Pracoviště kousek od domova. Celkem adekvátní příjem.
Minimální navyšování mzdy. Nulové benefity. Po výměně vedoucího tato firma hodně klesla. Chaotické vedení které bez deseti lidí kolem sebe nic nedokáže. Nikdo nic neví a nikdo nic neumí. České spolupracovníky v téhle firmě už těžko hledat.
Napsáno:říjen 2023

mám to blízko do práce pár skvělých kolegů okolní zeleň
velmi slabý (téměř žádný) benefitní system, stravenkovné pouze 75Kč, velmi nízké výplaty, slabé meziroční přidávání (při inflaci 16% se přidává 1000Kč za celý rok), Vedoucí co preferuje tutlání a šuškandu, velmi mnoho zaměstnanců co podlézají a těmi se rádo vedení obklopuje,
Napsáno:květen 2023

Včasná výplata; mám to blízko do práce;
Velice slabý benefitní system (defakto žádný); nízké mzdy; chaotické vedení; velice špatná komunikace;
Napsáno:březen 2020

Dobrý vztah s nadřízeným, příjemné prostředí, možnost ochutnávat ovoce a zeleninu na pracovišti, komunikace se zahraničními zákazníky, komunikace v cizím jazyce. Možnost školení a seberealizace
Delší vzdálenost od domova Nízké platové ohodnocení

Rozmanitou práci
Různý sortiment zboží, akce pro zaměstnance, komunikace s distributory, zákazníky, řešení reklamací, člověk nedělá stejnou práci každý den, musí umět rozhodovat, komunikace s pracovníky
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:květen 2020

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma BAKKER, s.r.o.?