Pracovití lidé jsou zde dobře ohodnoceni. Příjemná, rodinná firma. Slušné a přátelské prostředí je obrovským základem celé společnosti.
Samostatnost, vytrvalost, vysoké nároky na zaměstnance, jsou běžné a v pořádku. Jsme firma se zdravými, stabilními základy.
Práci, co dává hlubší smysl
Protože v téhle práci nejen, že jste blíž přírodě, ale děláte pro ní víc. Jdete za krásnou vizí "s respektem k lesu", napříč celou firmou. navíc jste součástí i ostatních firem, kde se pracuje srdcem. Například Ekofarma.
Šéfové, kteří vědí co dělají- nejsou nadřazeni ve špatném slova smyslu. Práce mě baví, a myslím, že ji tady děláme všichni dobře.
Vždy je někdo, kdo Vám tak úplně nesedí- i to se stává.
Za mě je tu vše co potřebuji ke šťastnému pracovnímu nasazení.
Komunikace s kolegy je občas těžší, než by musela nutně být.
Fajn kolektiv
Příjemné pracovní prostředí
Dobré mezilidské vztahy
Finanční stabilita
Velmi dobrá komunikace uvnitř společnosti
Společnost s jasně nastavenými cíli na všech úrovních
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?