Postupně vás zaškolíme a poznáte produkty ČSOB
Práce od-do se pro vás stane minulostí
Budete se mít o koho opřít a ke komu si přijít pro radu
Budete se mít o koho opřít a ke komu si přijít pro radu
Motivační akce ČSOB Stavební spořitelny+3

ČSOB Stavební spořitelna, a.s.

Bankovnictví

Náš příběh se začal psát před více než 30 lety. Za tu dobu jsme vyrostli v největší stavební spořitelnu v České republice a své místo si chceme udržet - najdete nás na více než 370 poradenských místech. Jsme součástí skupiny ČSOB a pracujeme se širokým portfoliem finančních produktů. Máme řešení pro každého, kdo chce spořit, pořídit si vlastní bydlení, zajistit se na stáří nebo na nenadálé situace. Jsme lidem vždy nablízku.

Možnost skloubení pracovního a osobního života. Rodinná atmosféra- lidé se znají, respektují se, pomáhají si. Praktický přístup- najít řešení, které skutečně funguje, ne jen vznik nového procesu , směrnice nebo tabulky. Obvykle tu pracují lidé, kteří svojí práci rozumějí, mají pracovní zkušenosti a profesionálně skromný přístup, nemachrují:) Stabilita zázemí- kvalitní produkty, perspektiva dalšího rozvoje.
úplně mi nevyhovuje automatický docházkový systém (píchačky), ale zase mi umožní sledovat odpracované hodiny a pokud napracuji 8 hodin za měsíc, vzniká mi nárok na den mimořádného volna, který si mohu kdykoli vybrat!
Napsáno:listopad 2018

Tvůrčí atmosféra, jasně definovaná strategie, spolupráce
Složité produkty, příliš svázaná úvěrová politika
Napsáno:prosinec 2018

Skvělí lidé, příjemná rodinná atmosféra, zázemí nadnárodní společnosti. různorodá práce, možnost profesního růstu, benefity, home office
komunikace managementu, nechuť lidí ke změnám

Pružnou pracovní dobu
Pevná pracovní doba je od 9:00 do 14:00. Kdy odpracujete zbytek hodin je na vás. 'Funguje zde také dobře home office.

Možnost kariérního postupu
Je tu možnost kariérně růst mnoha směry. Osobně znám poměrně hodně kolegů, kteří prošli hned několik pozic v rámci ČMSS.
Napsáno:prosinec 2018

Zajímavá, tvůrčí práce. Mám možnost realizovat vlastní nápady. Dělat věci nově a jinak a neustále se tak i sama rozvíjet.
Napsáno:prosinec 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti ČSOB Stavební spořitelna, a.s.?
Skvělý tým, skvělí kolegové, když něco nevím, mohu se spolehnout na radu kolegů či manažera obchodního týmu. Školení jsou zajímavá a naučná.
Napsáno:leden 2019

Lidi, atmosféra, prostředí.

mzdové ohodnocení
Napsáno:prosinec 2018

Benefity, zdravotní a sociální volno, možnost napracovat si hodiny a vybrat si za ně každý měsíc volno
Pravidelné propouštění lidí v rámci efektivity, následný nábor nových lidí, kterým dlouho trvá, než se to naučí, chaos, moderní technologie nejsou moc uplatňovány, není on-line pro klienty

Pružnou pracovní dobu
Pevná pracovní doba je od 9 do 14 hodin, jinak si můžete hodiny nadělat a vybrat si je dle potřeby v průběhu měsíce, případně převést do dalšího měsíce.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Flexibilní pracovní doba, možné home office, sociální volno pro dítě do 10 let 2x ročně, firemní školka, mikulášská besídka pro děti, možnost jít v pracovní době s dítětem k doktorovi.
Napsáno:březen 2019

Na firmě oceňuji mimo jiné dobrou dopravní dostupnost
Není potřeba nic zlepšit.
Napsáno:červenec 2020

U této firmy máme ještě 15 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ČSOB Stavební spořitelna, a.s.?