Vyborne skloubeni osobniho zivota a prace
Skvele vztahy s kolegy napric oddelenimi
Vyborne IT nastroje a jejich neustaly rozvoj
Spolecnost je dobre strukturovana a ma vyborne nastavene procesy
Agilni pristup prace na vsech urovnich
Dobre organizovana interni skoleni
Mezi benefity chybi moznost prispevku zamestnavatele na penzijni nebo zivotni pojisteni
Práce v mezinárodním prostředí.
Využití cizích jazyků.
Sídlo v centru Prahy.
Kurzy cizího jazyka hrazené zaměstnavatelem.
Neustálé konfliktní jednání ze strany vedení firmy.
Stresující atmosféra na pracovišti.
Pravidla neplatí pro všechny.
Pomlouvání.
Chybí radost z práce.
Příležitost využít cizí jazyky
Častá komunikace s kolegy v Německu, případně jinde v Evropě. Angličtina a němčina.
Česká pobočka stabilní německé matky. Firma nezkrachuje ani jinak nezanikne. Její strategie je dlouhodobě udržitelně pečovat o svěřené nemovitosti.
Neumím popsat, v celé firmě byly jen 2 osoby, se kterými jsem byla schopna mluvit s pocitem, že jsme schopni najít společné téma a hovořit jako rovný s rovným. Celkově jsem se tam cítila špatně, o správné komunikaci nelze mluvit.
- kolegové jsou naprosto úžasní
- lepší lokalita v centru Prahy neexistuje
- společnost se opravdu snaží dohnat dobu a děla projekty jako implementace SAP, data mining, e-invocing, automatické joby, boty,..
- naučíte se hledat souvislosti ve velké organizaci, která funguje metodou "learning by doing"
- naučíte se prioritizovat v situacích, kdy máte na stole extrémně důležité úkoly a všechny jsou Vám předané s poznámkou "hlavní priorita"
- člověk ze zkušenostmi z oboru si může ťukat na čelo, proč se jednoduchý "business" dělá tak složitě, ale všechno má svůj důvod, lepší či horší. Chybí standardizace a tím pádem je náročné a někdy nemožné procesy automatizovat a zefektivňovat, protože kromě systému potřebujete neustále nějaký "workaround" či "excel" :)
Zaujala / nezaujala vás firma ECE Projektmanagement Praha s.r.o.?