V Konplanu myslíme na své kolegy i jejich rodiny
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Práce v mezinárodním prostředí+5

Konplan s.r.o.

Komplexní řešení výrobních linek pro nápoje a tekuté potraviny

Vymýšlíme, jak dostat nápoje a tekuté potraviny ke všem a kdekoliv. Jsme součástí nadnárodní společnosti Krones, jejímž týmům pomáháme vymyslet a dodat komplexní řešení nápojových linek. Každý projekt je unikátní a pracujeme na nich s nejlepšími světovými technologiemi. Své lidi respektujeme a vážíme si jich. Našim zaměstnancům nabízíme lákavé profesní příležitosti, prostor pro kreativitu a přátelskou firemní kulturu. To vše v příjemném a moderním pracovním prostředí.

Flexibilita
otevřenost k zaměstnancům
Napsáno:únor 2018

Jistota zaměstnání. Výplata je na účtě včas. Každoroční přidávaní. Možnost komunikace s managementem.
Minimálně pár pánských toalet.
Napsáno:květen 2019

flexibilní pracovní doba, široká škála benefitů, možnost seberealizace, férové hodnocení a odměňování, sociální politika firmy, ..........stavba vlastního firemního sídla znamená jistotu dlouhodobé působnosti v Plzni,.........mezinárodní spolupráce, jazykové vzdělávání a využití jazykových znalostí,.......prostě je toho až nadf hlavu.
sami si kazíme pracivní prostředí, sposta kolegů se v práci chová jak v mama hotelu a neumí po sobě uklidit. Pokud se nás sejde víc, jen umíme kritizovat a hledat nedokonalosti.
Napsáno:září 2019

přátelský kolektiv benefity - home office, zkrácená pracovní doba, jazykové kurzy, dotované stravování apod. nová, moderní budova šance pro studenty, méně zkušené kolegy možnost profesního růstu
Někteří jedinci, kteří nepochopili důvod, proč se chodí do práce a za co jsou placeni. Tito jedinci evidentně ztratili kontakt s realitou a nemají tušení, jak fungují jiné firmy. V Konplanu ve 14hodin polovina zaměstnanců odchází domů a evidentně mají spoustu volného času vymýšlet, co by jim ještě mohlo na firmě vadit a na co by si zde postěžovali. Svými nářky obtěžují ostatní, kteří jsou zde spokojeni.
Napsáno:březen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konplan s.r.o.?
- skvělí kolegové - fajn šéf - prostor pro nápady - těším se do práce - moderní budova s výbornou kantýnou
Napsáno:červenec 2020

Možnost práce z domova, podpora zkráceného úvazku, flexibilní pracovní doba

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Možnost firemní mateřské skoly, flexibilní pracovní doba, možnost práce na homeoffice
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. HR oddělení
Napsáno:leden 2024

- příjemné pracovní prostředí - flexibilní pracovní doba - využití jazyků - kolektiv a spolupráce
Poslední dobou totální nespokojenost s vedením... - Nesplněné sliby ze strany zaměstnavatele při pohovoru - Více se hledí na prezentaci firmy než na zaměstnance - Přání zaměstnanců většinou vyšumí - Upřednostňování nových nástupů před stálými a zkušenými zaměstnanci - Klesá úroveň nabíraných zaměstnanců

Příležitost využít cizí jazyky
Každodenní komunikace s německou stranou. -němčina -angličtina
Dobrý den, Vaše negativní pocity nás velice mrzí. Pokud cítíte, že Vám v zaměstnání něco schází, nebo se cítíte nespokojen/a, doporučujeme konkrétní záležitost komunikovat napřímo s Vašim nadřízeným, případně s HR oddělením. Věříme, že společná diskuze povede ke vzájemné spokojenosti. HR oddělení
Napsáno:únor 2024

Benefits. Company needs to revisit the benefit package fort heir employees, which is not up to the market and is not very attractive. Absolutely add SICK DAYS. other: multiisport card, private health care, litacka, RSU stock
Hello, thank you for your input. We shall consider your suggestions within company benefits, still we are convinced that our current portfolio is more than up-to-date and relevant to market. We are anyway always open to change, adjustments and updates in benefit packages. HR Department
Napsáno:březen 2025

Vždy vstřícný přístup kolegů i nadřízených. Dobrá podpora ze strany IT. Včasná zpětná vazba.
Zatím nemohu hodnotit.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2025

dobra atmosfera
Napsáno:duben 2025

U této firmy máme ještě 41 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Konplan s.r.o.?