V Konplanu myslíme na své kolegy i jejich rodiny
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Práce v mezinárodním prostředí+5

Konplan s.r.o.

Komplexní řešení výrobních linek pro nápoje a tekuté potraviny

Vymýšlíme, jak dostat nápoje a tekuté potraviny ke všem a kdekoliv. Jsme součástí nadnárodní společnosti Krones, jejímž týmům pomáháme vymyslet a dodat komplexní řešení nápojových linek. Každý projekt je unikátní a pracujeme na nich s nejlepšími světovými technologiemi. Své lidi respektujeme a vážíme si jich. Našim zaměstnancům nabízíme lákavé profesní příležitosti, prostor pro kreativitu a přátelskou firemní kulturu. To vše v příjemném a moderním pracovním prostředí.

Možnost práce z domova - Home Office.
Napsáno:březen 2025

Benefity, mzda, nedostatek mist v budove, procesy
Napsáno:březen 2025

Příjemné pracovní prostředí, fajn kolektiv. Zaměstnanci mají možnost vyřizovat si soukromé záležitosti v pracovní době, kratší týdenní pracovní doba a HO.
Firma by mohla trochu zatlačit na dresscode. Především mladší generace oblékání pojímá dost freestylově (tepláky, pantofle).

Lidský přístup
Neorientuji se v procesech
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konplan s.r.o.?
Nadřízený a kolektiv
Proces zaškolení byl na začátku relativně hektický
Napsáno:březen 2024

dobra atmosfera a homeoffice
obcas musis umet nemecky
Napsáno:březen 2024

Kantýna na pracovišti
Hlučnost v open Space Office a nemožnost se soustředit. Vynucování přesčasů. Negativní hodnocení nadřízeného při plnění pracovních úkolů "pouze" v pracovní době. Nedostatečné zaškolení kvůli velkému objemu práce.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše pocity nás velmi mrzí. Chápeme, že v některých odděleních může docházet k většímu výskytu hluku při telefonickém spojení se zahraničními týmy. Vždy záleží na konkrétních odděleních a jejich potřebách, v každém případě platí, že zaměstnanci mohou využít zasedacích místností v budově. Jako v jiných zaměstnáních, také v Konplanu může nastat období, kdy je objem práce větší než obvykle. V takových případech velice oceňujeme ochotu našich kolegů pracovat nad rámec své obvyklé pracovní doby. Případný přesčas si mohou zaměstnanci vybrat formou náhradního volna. Co se zaškolení týče, při nástupu do společnosti je každému zaměstnanci přidělen mentor, který jej provází po celý proces zaškolení a zaměstnanec se na něj může v případě potřeby kdykoliv obrátit. Ve výjimečných případech může dojít k tomu, že mentor nebude krátkodobě k dispozici z důvodu vlastního pracovního vytížení. Protože v Konplanu ctíme otevřenou firemní kulturu, jakýkoliv problém se snažíme vyřešit ke vzájemné spokojenosti, a to ideálně napřímo. HR Oddělení
Napsáno:únor 2024

Zajímavé projekty. Získávání nových profesních dovedností. Používání nových technologií.
Napsáno:únor 2024

Moderní pracoviště, dobrá kantýna za dobrou cenu, možnosti Home office, ...
nic mě nenapadá
Napsáno:únor 2024

Home Office, flexibilní pracovní doba, možnost stravování ve firmě.
Časté změny a v tom ohledu informační chaos. Plat by mohl být aspoň v ramci průměrné mzdy.
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Pokud Vám v práci něco schází, nebo se v některém ohledu cítíte nespokojen/a, doporučujeme konkrétní záležitost komunikovat napřímo s Vašim nadřízeným. Věříme, že taková diskuze povede ke vzájemné spokojenosti. HR oddělení
Napsáno:únor 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Konplan s.r.o.?