KOVOLIT, a.s.

Odlévání lehkých kovů

Naprosto nesystémové chování top managementu, bez schopnosti sebereflexe a naprosto nedodržující slovo.
Napsáno:srpen 2021

Nové vedení
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2020

Spokojený jsem byl s kolegy na oddělení a dalšími kolegy Blízkost bydliště
Podprůměrná mzda Neplacené přesčasy - pokud byly, tak bylo ve mzdě střeženo za zmetkovitost Nemožnost kariérního postupu Nemožnost prosazení novinek Žádné benefity

Pro lidi bez praxe ideální, ale ne za tu cenu, že s lidmi zacházejí jako s hadrem. Každý dělá jen na svém písečku a nikdo se za zaměstnance nepostaví
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2019

Továrna stojí u vlakového nádraží, autobusové zastávky a má slušné parkoviště. Vynikající kantýna, zaměstnanecké tarify pro mobilní telefony, možnost práce přesčas.
13 plat se nevyplácí, neexistují sick days.
Napsáno:duben 2019

Hodně preferují agenturní pracovníky.

Na svém zaměstnavateli nejvíce oceňuji to, že mám jistotu a stabilitu zaměstnání a také, že dodržuje termíny pro vyplacení mzdy. Příjemná je také o půl hodiny kratší pracovní doba pro všechny pracovníky, díky nepřetržitému provozu firmy.
Podle mě by bylo dobré zavedení home office, alespoň v minimálním rozsahu pro kancelářské pracovníky. Ocenil bych modernější a příjemnější pracovní prostředí, protože současné prostory jak ve výrobě, tak kancelářské prostory jsou opravdu velmi zastaralé. Motivace formou sick days by byla taky příjemná, případně rozšíření parkoviště pro zaměstnance do prostorů areálu firmy, protože firma má jen malé parkoviště před vrátnicí s omezeným počtem míst a tak každé ráno probíhají "boje" o místo :). Firma by mohla více pracovat se zaměstnanci na jejich osobnostním i kariérním rozvoji prostřednictvím školení a kurzů, které by byly konkrétním profesím vybrány na míru tak, aby se mohli profesně zlepšovat a zvyšovat neustále svojí kvalifikaci. Za zmínku stojí i investice do strojního parku pro vybrané provozy, protože v určitých provozech jsou výrobní stroje zastaralé, tím pádem poruchové. Zvýšení mezd pro vybrané profese by bylo taky na místě, protože konkurenční firmy dokážou nabídnout více v dnešní době, než-li Kovolit.
Napsáno:prosinec 2017

Nefer jednani,navazeni se do lidi,nesmyslne pokuty .Prevazuji ukrajinci
Vedeni,chovani k lidem.
Napsáno:červen 2017

Kantýna
Plat Kolektiv Přistup k zaměsnancum
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:srpen 2024

finance
Napsáno:květen 2020

Mám jistotu, že mi mzda za odvedenou práci, přijde na účet každý měsíc, není to jako u některých firem, kde si nemůžete být odměnou ( mzdou ) jisti. Pokud odvádíte dobrou práci, nemusíte se bát o své zaměstnání, v Kovolitu je velmi nízká fluktuace.
Zavedl bych více benefitů.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2017

Zaujala / nezaujala vás firma KOVOLIT, a.s.?