Ušetřeno.cz s.r.o. image 1
Ušetřeno.cz s.r.o. image 2
Najdete u nás moderní kanceláře hned u metra, kávu zdarma, odpočinkové zóny a především přátelskou atmosféru.
Ušetřeno.cz s.r.o. image+7

Ušetřeno.cz s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Pomáháme lidem vybrat si správně. Šetříme jim tak čas, peníze i starosti. U nás si porovnají všechny produkty a služby – od hypoték, přes dodavatele energií až po mobilní tarify a jednoduše a rychle vyberou, co je pro ně nejvýhodnější. My jsme jim k ruce, když si neví rady a potřebují něco vysvětlit. Také za ně dokážeme spoustu věcí zařídit. Je to radost a dává nám to obrovský smysl.

Osobně nejvíce oceňuji férový a lidský přístup, týmovou spolupráci v mladém kolektivu a jako bonus pomáháme lidem šetřit jejich peníze. Zároveň se mi líbí naše moderní prostory a chill zony, kde si můžu zahrát PS4. Ušetřeno.cz se za dobu co ve firmě pracuji neuvěřitelně vyrostlo a věřím, že tento trend bude i nadále pokračovat.
S ničím.
Napsáno:únor 2019

Oceňuji hlavně fér přístup ze strany zaměstnavatele a nadřízených. Práce v moderních prostorech a přátelském kolektivu. Možnost vydělat si nadstandardní peníze. Spousta soutěží o peněžní i věcné ceny.
Nic. Jsem obklopen kolegy, se kterými trávím rád i volný čas.
Napsáno:únor 2019

Pokud tě zajímá atmosféra na našem obchodním oddělení a chceš zjistit více o tom, jak to u nás funguje, shlédni naše video. :) Jsi po škole a chceš nastartovat svoji kariéru? Ozvi se nám. Možná hledáme právě tebe!

Ušetřeno.cz s.r.o. image 2
Ušetřeno.cz s.r.o. placeholder+8

peníze - systém odměňování je motivační, kdo nic nedělá, nic nevydělá, ale ti, co jsou ochotní vystoupit ze své komfortní zóny, si vydělají nadstandartní peníze
Napsáno:únor 2019

Největším plusem je to, že každý obchodník ve firmě vydělává dle svého úsilí a svých schopností. Každý může svým vlastním přičiněním vydělávat tolik, kolik chce. Neexistují žádné finanční limity. Chceš vydělat? Přijď a něco pro to udělej. Pak vyděláš nadstandardní peníze a tím nemyslím 30 nebo 40 tisíc korun;-)
Vydělal jsem si na nové auto a občas je to složité s parkováním u firmy, ale poblíž centra je to asi všude podobné.
Napsáno:únor 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Ušetřeno.cz s.r.o.?
Přátelský kolektiv, moderní prostředí, možnost získání nových zkušeností a kariérního posunu.
Napsáno:únor 2019

Práce s lidmi ve větším kolektivu. Líbí se mi struktura vedení a jasná dělba práce. Ochota v individuálním přístupu.
nic mě nenapadá
Napsáno:únor 2019

Dynamická společnost s velkým potenciálem růst

Nic
Penize.dovolena.vikendy zamitnout.dlouhe smeny
Napsáno:srpen 2018

Příležitost rozvíjet své znalosti v profesní problematice. Skvělé podmínky pro skloubení soukromého a pracovního života. Spokojenost s týmem a pracovním prostředím.
Trochu živelná pracovní atmosféra - daná specifickým odvětvím společnosti (call centrum). Komunikace skrz společnost.
Napsáno:září 2025

Nemohu hodnotit všechno špatně, jsou tam lidé, kteří si vydělají i 50k. No pracovní tempo je brutální a navíc cíle se mnohdy nedají splnit a když nesplní tým, tak ten den nemáte denní provize. I když vy svoje splníte. V praxi to vypadá tak,že jste na telefonu od 9:00 do 19:00( místo 17:30) protože pak na vás koukají fakt divně (jakože kolega/kolegyně vedle nesplnil/a a ty jdeš dom) Ta práce - náplň mi nesedla. Dál se tam vyplňují smlouvy a co chyba, to kilo dole. A to se týče i hovoru ,když se něco nezeptáte i 2x taky špatně. A je to asi na 3x A4 co se čte. Politiku firmy chápu a je fér, ale hodně se to tam střídá. Jen pár lidí je tam přes rok. Člověk musí být maximálně ambiciózní a mít štěstí, aby se tam uchytil. A to jsem ještě ani neřekla, že se tam musíte první měsíc učit jak do školy. Ale jak říkám, jsou tam jedinci, kteří vydrželi déle, než rok, za mne je to to nejhorší a to jsem už na callcentru byla a nebyl to takový zahul.
Dobrý/á šéf/ová, která/ý mi věnoval/a opravdu hodně času.

Multitasking ale na maximální úrovni.

Práci v týmu mladých lidí
Práce se hodí pro lidi,kteří právě dokončili střední školu a jsou plní energie. Ale určite to chce máknout, hodně ambicí a navíc je práce časově náročná Mám 2 děti,na které jsem sama a ani v práci vám se vším vyhoví,ale když už v práci jste a není splněn úkol,ne že by ste domů 17:30 nemohli jít,ale neměli by ste. Proto se to hodí pro lidi,kteří nemajú závazky a mohou byt v práci non stop.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:duben 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Ušetřeno.cz s.r.o.?