Samostatná práce, u které mi nikdo nešlape na paty.
Fajn kolegové.
Nejasná komunikace ze strany vedení.
Nedůvěra v zaměstnance.
Neustálé mlžení a změny rozhodnutí.
Šetření na nepravých místech.
Nemožnost home office.
Nadržování některým zaměstnancům.
Minimum benefitů.
Příjemné pracovní prostředí
Administrativní budova je nová a kanceláře čisté a příjemné. Je tam klimatizace a venkovní rolety. Budova má 2 kuchyňky, kde je možné si ohřát jídlo a najíst se. K dispozici je též káva z kvalitního kávovaru.
Firma nabízí i pozice pro méně kvalifikované a také pro nadšené nováčky. Vždy ale záleží na pozici a vedoucím.
Svoboda v práci, zásadní jsou výsledky nikoli neustálá kontrola, prostor pro samostatnost a inovativní přístupy.
Příjemné pracovní prostředí, nová budova, káva zdarma
Neškatulkování, příležitost pracovat na vlastních projektech.
Důvěra v zaměstnance. Finanční ohodnocení.
Síla zahraničního velkého majitele.
Uvítal/a bych více doplňkových školení, rozvojových aktivit, ale firma už mluví o tom, že se na to zaměří. Občas "žabomiší" války mezi zaměstnanci.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?