PTÁČEK - velkoobchod, a.s.

Velkoobchod se železářským zbožím a instalatérskými a topenářskými potřebami

Technologický velkoobchod a největší prodejce kompletního sortimentu topení, voda, plyn, vybavení koupelen a inženýrských sítí v České a Slovenské republice. Společnost byla založena v rove 1992, svou velikostí se řadí mezi největší rodinné společnosti v Čechách i na Slovensku a od roku 2004 je partnerem evropského sdružení rodinných velkoobchodů technického zařízení budov (EDT). Rozsáhlou sítí poboček pokrývá všechny regiony České republiky i Slovenska.

ve skladu jsem spokojený, peníze dostávám, přivydělám si na přes casech
jsem tady dlouho a nevím, co bych napsal - kdo chce dělat, tak si vydělá, kdo chce kecat...
Napsáno:duben 2022

Benefity pro zaměstnance Firemní zázemí Postavení na trhu
Běžné provozní problémy které se ale operativně řeší.

jelikož je zde reálná šance kariérního postupu

Rozmanitou práci
firma Ptáček má velký rozsah v nabízeném sortimentu a působí v mnoha odvětvích.
Napsáno:březen 2022

PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 1
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 2
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 3
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. placeholder+7

Firma se mi líbí, jsem zde spokojená. Mám hezké prostředí, kolegyně jsou přátelské a pomůžou, když nestíhám.
zatím se nic neobjevilo
Napsáno:leden 2022

Velká firma s dlouhým působením na trhu s mnoha zákazníky. Stabilní. Oceňuji zajímavé benefity - pro mě je důležitý týden dovolené navíc, sick-days, příspěvek na penzijko a Cafeteri. Jsou tu moc fajn lidi. Chodím do práce rád.
Napsáno:leden 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti PTÁČEK - velkoobchod, a.s.?
Konečně se mi v práci líbí. Lidi jsou fajn, šéfové taky. Ano, je toho hodně a občas je stres, ale proti minilé práci je to tu zlaté. Benefity máme, před tímto zaměstnáním jsme neměly nic. Nejvíc oceňuju, že máme kafeterii.
Nemůžu uvést nic, s čím bych byla nespokojená. Drobnosti, ale to je vkaždé firmé
Napsáno:leden 2022

Benefity a učení nových věcí
Napsáno:leden 2022

zaučení na pozici, slušný plat, pravidelný příjem, práce na obchodě, práce s lidmi, která mě opravdu baví
Napsáno:říjen 2021

pravidelná výplata, nástup hned, v celku dobrý kolektiv, slušnost, 5 týdnů dovolené
občas hodně práce

Stravenky v hodnotě 90Kč, příspěvek na praní 1200Kč, příspěvek na dopravu
Firma jedná neférově a to proto, že mi naslibovali určité peníze, které mi pak stejně nedali - ve smlouvě byla uvedená jiná částka. Při podepsání smlouvy jsem zjistil, že je smlouva značně nevýhodná a to třeba ve věcech pojištění, o kterém jsem nebyl ani do předu informován, dále pak třeba to, že když si nafasuju pracovní oblečení, na které mám ze zákona nárok budu muset po ukončení pracovní smlouvy vše uhradit + vstupní lékařskou prohlídku. Další věcí je třeba to, že když se ve skladu najde nějaký rozbitý výrobek, strhnou všem zaměstnancům, kteří pracují ve skladu peníze z platu, tudíž se ta částka podělí mezi ostatní zaměstnance. Řekl bych že je to pravidelně každý měsíc. Takže člověk, který tam dělá a nezpůsobí žádnou škodu, stejně za to zaplatí a to mi nepříjde fér - vše je samozřejmě v souladu s pracovní smlouvou a zákony. Za další ve skladu je šílený zmatek a chaos. Dost často se stává, že nic není na svém místě a člověk nedělá nic jiného než jenom hledá něco co mělo být na svém místě. S něčím takovým jsem se ještě nikde nesetkal. Lidé jsou z toho všeho dost otrávení a taky pak k tomu všemu i přistupují. Je zde velmi vysoká fluktuace zaměstnanců, takže za mě určitě nedoporučuji.
Napsáno:září 2021

Zajímavé benefity. Skvělý pracovní kolektiv. Kolegyně mě ochotně zaučili. Dali mi šanci nabrat praxi hned po škole.
Napsáno:září 2021
Zaujala / nezaujala vás firma PTÁČEK - velkoobchod, a.s.?