TOMATEX Otrokovice, a.s.

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Výborný kolektiv, se kterým vždy dobře vycházím.
Trošku vázne komunikace mezi jednotlivými odděleními a tím vznikají problémy s přesahem do celkového fungování firmy. Myslím, že vedení firmy by se na to mělo zaměřit.

Získala jsem další cenné zkušenosti
Celkově vedení bylo špatné, nezajímalo je jaké kdo má zkušenosti, ale vybírali si podle toho, kdo se jim líbil

Vše naučí, je to práce kterou jen tak někdo hned neumí

Je to ruční výroba
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:únor 2019

Oceňuji dobré zaškolení do práce, na plat jsem si nemohla stěžovat, automat na jídlo a kafe
Mistr arogantní člověk, který ani nevěděl co včera řekl, měnil názor z minuty na minutu, z jeho strany jsem vůbec nic nevěděla, nic mi nevysvětlil, žádná komunikace se mnou, neustále za ním s něčím chodit, protoze on sám nebyl schopný za mnou sám s něčím dojít
Napsáno:září 2021

Výborný kolektiv. Férové a uznalé vedení, kterému jde o spokojenost nejen zákazníků a dodavatelů, ale i zaměstnanců, snaží se vyjít vstříc. Když se snaží zaměstnanci, snaží se i nadřízení (a obráceně :-)). Oproti minulosti určitě obrat k lepšímu.
V každé firmě je něco - např. vymyká se svým jednáním například některý kolega, někdy je chaos v předávání informací... Záleží také na vlastním nastavení - buď jsem pesimista nebo optimista - a tak se ke mně chovají i ostatní.

Příležitost využít cizí jazyky
Hlavně na pozicích v obchodním oddělení nebo na pozicích v technické kontrole.

Dělnické pozice - každá firma je jiná, TOMATEX pracuje hlavně pro automobilový průmysl a práce je specifická, takže každý nový pracovník se musí učit nové věci. Technická pozice - každá firma je jiná a i když jde např. o obchodního referenta, vždy je zde něco nového.
Napsáno:leden 2021

Přístup k zaměstnancům nic moc, platové ohodnocení na trismenem provozu cca13000 Kč takže nic moc.
Napsáno:září 2019

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma TOMATEX Otrokovice, a.s.?