Budova WPA
Měřící laboratoř
Workpress Aviation s.r.o. image 3

Workpress Aviation s.r.o.

Výroba kovodělných výrobků

Jsme Workpress Aviation – společnost založená v roce 2012, která se specializuje na vysoce přesné strojírenství a výrobu. Za více než deset let jsme si vybudovali silnou reputaci v oblasti kvality, spolehlivosti a flexibility – doma i v zahraničí. Naše moderní výrobní hala, oceněná titulem „Stavba roku 2016“, je vybavena špičkovými technologiemi a funguje ve třísměnném provozu. S týmem přibližně 250 kvalifikovaných zaměstnanců dodáváme produkty splňující nejvyšší standardy kvality.

Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce61 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

52 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 710 %
Za moji práci mě platí slušněříká 912 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2533 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1622 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1925 %
Zaměstnanci doporučují
Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 36

Netradiční benefity
doporučuje 25

doporučuje 22

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 20

doporučuje 15

Díky velké variabilitě zakázek a typologie dílů, které se často mění, je často technologie výroby nová a je potřeba k ní přistupovat jako k novému prototypu. Dále jsou díly velice náročné na kosmetický standard

Zaujala / nezaujala vás firma Workpress Aviation s.r.o.?