Budova WPA
Měřící laboratoř
Workpress Aviation s.r.o. image 3

Workpress Aviation s.r.o.

Výroba kovodělných výrobků

Jsme Workpress Aviation – společnost založená v roce 2012, která se specializuje na vysoce přesné strojírenství a výrobu. Za více než deset let jsme si vybudovali silnou reputaci v oblasti kvality, spolehlivosti a flexibility – doma i v zahraničí. Naše moderní výrobní hala, oceněná titulem „Stavba roku 2016“, je vybavena špičkovými technologiemi a funguje ve třísměnném provozu. S týmem přibližně 250 kvalifikovaných zaměstnanců dodáváme produkty splňující nejvyšší standardy kvality.

Benefity se spíše ubírají než přidávají. Žádné ohodnocení nebo bonusy se efektivitu.
Díky za komentář. Chápeme, že benefity i odměňování jsou pro lidi důležité a mrzí nás, že to vnímáte negativně. Postupně se zaměřujeme na to, aby byla situace lepší.
Napsáno:srpen 2025

Spokojen jsem s možností občerstvení na pracovišti (možnost zakoupení kávy, čaje z automatu na čip - sice drahé, ale možnost tu je, solárium, sauna, fitko).
Arogance a povýšenost nadřízených a členů vedení, naprostá těchto osob z kanceláří k zaměstnancům z dělnických profesí, u některých vedoucích lze jejich chování označit příměrem "řeznického psa". Dokud budou podobní lidé ve vedení, společnost se neposune dále. V této společnosti platí rčení, že všechno musí být před zákazníkem "načančané", ale na pohodu svých zaměstnanců, a jejich spokojenost, se zde naprosto kašle.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:květen 2022

Momentálně co ještě lze ocenit tak pár benefitů co ještě zůstalo. Patří jsem fitness, solárium a sauna. Jiné benefity bohužel byli odebrány nebo sníženy.
Mrzí mi, že si ty správné a schopné lidi nechávají svým nesprávným chováním vůči nim odcházet a ty falešné co si chtějí něco dokazovat povyšují. Firmou neustále vládne chaos, nulová organizace a špatná komunikace.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2021

Suprové benefity
Výsměch od kolegů
Napsáno:červenec 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Workpress Aviation s.r.o.?
Zajímavé benefity: 0 (horolezecká stěna a fitko nepovažuji za benefit) Jednání: po tragické události majitele pouze boj o moc + podlé jednání, preference osobních zájmů
Vylepšili byste něco: ano, rozloučit se s pár lidmi, kvůli kterým má firma v současnosti nízkou bonitu a špatnou pověst a kvůli kterým již nespočet kvalitních lidí odešlo.

pracovní doba
Vedení , lidé ve firmě , arogance, neúcta
Napsáno:duben 2019

Zajímavé benefity
Přístup vedení k zaměstnancům
Napsáno:únor 2019

Kolektiv, čisté a moderní prostředí, multisport karta jako benefit
Děkujeme za hodnocení. Moc si vážíme toho, že oceňujete prostředí i benefity. Snažíme se, aby se zaměstnanci cítili v práci příjemně a měli k dispozici výhody, které jim usnadní pracovní i volný čas.

Volnost
Plat,plat,plat
Díky za komentář. Jsme rádi, že oceňujete volnost, kterou u nás máte. Chápeme i připomínku k platu – je to téma, které bereme vážně a snažíme se ho postupně zlepšovat.

Kolektiv
Zasedlost
Díky za komentář. Jsme rádi, že oceňujete kolektiv – ten dělá velký rozdíl. Rozumíme i Vaší poznámce, a i takové podněty nám pomáhají hledat cesty, jak prostředí posouvat dál.
Napsáno:srpen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Workpress Aviation s.r.o.?