Xella CZ, s.r.o.

Výroba betonových výrobků pro stavební účely

Zajímavé a nemalé benefity, dobrá pracovní doba, pokud nebyly přesčasy
Neprofesionální nadřízený, laxní přístup vedení, neférovost. Kdo podlézal, byl povýšen.
Napsáno:červen 2019

Férovost
Obědy
Napsáno:duben 2019

Férovost, otevřenost, kolegialita Výborné skloubení pracovního i soukromého života
Vzhledem k mezinárodní společnosti jsou některé podněty k zlepšení nebo změně zdlouhavější

Pozice marketing trainee ve společnosti Xella je pro mne jedinečná svojí variabilitou. Člověk si může podle jeho časových možností, ambic a schopností vyjednat spoustu věcí, pustit se do projektů a posouvat se tak dál. Na cokoliv se ptáte, máte s něčím problémy, je vám poskytnuta odpověď, pomoc. Kolektiv je přátelský. Co opravdu člověk ocení je fakt, že jeho názor je nejen vyslyšen, ale vždy dostane i odpověď. Abych byl konkrétní, člověk: - se účastní meetingů s marketingovými agenturami, spolupracuje s nimi - má prostor pro realizaci svých projektů (samozřejmě po konzultaci) - má velkou míru autonomie, s tím je spojena i důvěra vedoucího v jeho schopnosti - získává přehled jak podnik funguje, kde a jaký proces je třeba optimalizovat - tím dostává plno podnětů k tématům např. diplomové/bakalářské práci, kterou si zde může napsat
Napsáno:březen 2022

Celkový prijemny přístup. Kdybych se tam mohla vrátit udělám to hned
Ne
Napsáno:květen 2021

Odbory - kolektivní smlouva

Díky volne pracovní době stihnu vše, rodinu, koníčky i práci.
Některé procesy trvají déle, díky velikosti společnosti.
Napsáno:prosinec 2018

Na svém zaměstnavateli oceňuji jeho respekt k worklife-balance a k bezpečnosti při práci. Mladý člověk si chce postupně budovat kariéru, ale nechce kvůli ní přijít o svůj soukromý život, a přesně to mi Xella umožňuje. Dostávám šanci k růstu, mé snahy si kolegové i můj nadřízený všímají, náležitě mě odměňují. Máme tu bohatou firemní kulturu, i nejvyšší manažeři po krátké době nabízí tykání, dnes a denně je z chodby slyšet: Dobrý den, ahoj, jak se máš?, děkuji, na shledanou, hezký den, dobrou chuť - a tyto maličkosti velmi přispívají k přátelskému kolektivu. Musím taktéž ocenit širokou nabídku benefitů, kterou si v hojném množství může zaměstnanec sám vybrat z nabídky (masáže, divadlo, zájezd k moři, lékárna, kurz vaření, wellness pobyty a mnoho dalšího). Jsem tu šťastná a za příležitost zde pracovat dnes a denně hluboce vděčná.
Napsáno:únor 2019

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Xella CZ, s.r.o.?