PLAKOR CZECH s.r.o. image 1
Seznamte se s Petrem
Seznamte se s Petrem
PLAKOR CZECH s.r.o. image+2

PLAKOR CZECH s.r.o.

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Jsme pevně přesvědčeni, že klíčem k našemu úspěchu jsou naši zaměstnanci. Proto se snažíme vytvářet prostředí, kde se cítí nejen oceněni za svou práci, ale i motivováni k profesnímu růstu a osobnímu rozvoji. Stavíme na hodnotách inovace, kvality a spolupráce, díky kterým posouváme hranice automobilového průmyslu.

Kolektiv, flexibilní pracovní doba, prostředí.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:duben 2024

13 a 14 plat. Poslední roky ve slušné výši. Práce ve výrobě super. Čisto. Není to jako jinde. Navýšování mezd každý rok. Když člověk chodí do práce, tak prachy má slušné.
jídlo v kantýně se někdy povede trochu míň... :D
Napsáno:leden 2024

Nestihnu se osprchovat, malé skříňky na oblečení,
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2022

včasné vyplácení mzdy, pochopení při problématice ,při plnění svých povinností i nad svůj rámec podpora a možná domluva s nadřízenými, včas a řádně plnění personálních požadavků,vycházení vstříc
hádky v kolektivu ,neochota pomoci jinému ,od vedoucích pracovníků opožděné řešení problémů již časově dříve nahlášeny
Napsáno:březen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti PLAKOR CZECH s.r.o.?
Nezlobte se, ale vůbec s ničím. Chování vedení je katastrofa. Peníze taky katastrofa, už sse tam nechci vrátit.
Chování. Benefity. Mzzda. Jen samý teror
Napsáno:listopad 2020

Pracovní náplň. Práce mně bavila.
Platové podmínky - můžete se rozkrájet, ale nikdo to neocení. Závistivé kolegyně.
Napsáno:květen 2020

Z ničím
Nadřízený

Jednoduchá montáž. Jen rychlost je potřeba
Napsáno:říjen 2019

Výplata chodila na účet v termínu daném ve smlouvě. Bezproblémové získání zaměstnání, jelikož berou každého.
Neetické jednání vedoucích pracovníků vůči svým podřízeným. Platové podmínky a způsob vyplácení odměn nastavený tak, aby zaměstnanec šel do práce, i když není povinen. Vysoký podíl agenturních pracovníků nehovořících česky nebo anglicky = velice špatná komunikace a z toho vyplývající neplnění plánů výroby, což má za následek výrazné (až 100%) snížení prémií. Osobní věci není dovoleno mít u sebe, jelikož nesouvisí s výkonem pracovních činností vč. používání mobilního telefonu v krizových situacích, např. když vám rychlá záchranná služba odváží dítě z předškolního zařízení apod. "Docházkový bonus", jimž argumentují při dotazu na podprůměrné platové podmínky v oblasti automotive, je vyplácen pouze v případě plné pracovní docházky. Paragraf, nemocenská, návštěva lékaře, účast na pohřbu nebo další důvody pro nepřítomnost v zaměstnání kromě dovelené znamenají ztrátu nároku na tento bonus, který je 10% ze základu. Jak se psalo mnohokrát v médiích, opravdu nejde o zaměstnavatele, který by měl byť vzdálenou možnost získat ocenění Top Employers.
Napsáno:květen 2019

Kolegové
Vedení
Napsáno:srpen 2019

Dobré benefity a na mé pozici na mixu barev je pohodová práce.
Nadřízená by se měla naučit jednat s podřízenými a zvládat svou cholerickou povahu.
Napsáno:červen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma PLAKOR CZECH s.r.o.?