Cením si vstřícnosti, hodnocení jak finančního tak i psychického. Tím mám na mysli pochvalu, ale i kritiku, která mi pomáhá k mé vnitřní motivaci. Poskytli mi skvělé zaučení, dali mi čas na to, abych se zajela. Má šéfka je skvělá ženská, která k nám je velmi vstřícná a spravedlivá. Zázemí, co mi společnost poskytuje je velmi pohodlné. A mohu zdůraznit, že je skvělé jak hlavní ředitel společnosti se nás snaží ( celé Coolpeople) sjednotit a to i přes to, že pobočky máme po celé Čr! Jezdíme na společné obědy a ty Vánoční a letní večírky jsou též skvělé.
Určitě by bylo lepší nabídnout svým zaměstnancům více benefitů, jako například sick days, stravenky či multisport karty, apod. ...
Atmosféra mezi zaměstnanci ve firmě je přátelská, moc se tu nehraje na nějakou hierarchii. Práce sama o sobě je rozmanitá a zábavná jak kdy. Jako velký benefit vidím levnou Multisportku + snack/drink bar, který je doplňován každé pondělí.
Jediné co, tak bych možná přidal na možnostech práce remote a neměnit tak často pravidla/nastavení KPI.
-priestory
-kolektív
-slušné budgety na teambuilding
Ani neviem kde by začať lebo to je jeden katastrofálny zamestnávateľ.
-Možno tu pracovať iba na IČ
-Zaškolenie náročné a nedostatočne po 3 dňoch školenia očakávajú okamžitý 100% výkon a výsledky
-Work-life balance je pod bodom mrazu
-Pracovná doba "od nevidím do nevidím"
-nadčasy sú vyslovene očakávané (Ak nerobíš viac ako do 17:00 si vnímaný ako flákač a bez proaktivity)
-KPI absolútne nezmyselné a je tvorený denný nátlak(niečo nedokážeš splniť? Žiadne upomenutie ale rovno výpoveď)
-Bonusova zložka je za uskutočnené pohovory kandidátov a ta suma je smiešna. Za nástup kandidáta nedostanete nič.
-GIGANTICKÁ fluktuácia nestíhaš sa učiť nové mená ľudí. Ľudia vo firme o tom už len vtipkujú lebo nič iné nezostáva
-dynamické prostredie len v negatívnom slova zmysle(zmeny v pravidlách na týždennej báze, občas aj dennej, tým pádom sú nedomyslené a neefektívne)
-PLAT za mňa nízky napriek mojim výsledkom
-nestabilita. Jeden mesiac môžeš byť najlepší druhý mesiac sa ti nezadarí a čaká ťa vyhadzov zo dňa na deň v souladu se spoluprací na IČ.
-po niekoho odchode sa o nich nemiestne vtipkuje v managerskej Slack skupine
-síce je tu priestor na povýšenie na TL pozíciu ktorá je ale tak isto absolútne bez podpory
-HO sľúbený realita ale úplne niekde inde a ak už aj máš HO sledujú nie len čas aktivity ale aj počet klikov, ako rýchlo klikáš a na čo a nikoho nezaujíma že dennú agendu splníš.
-vyhodia ťa keď ideš na pohovor do inej firmy.
-Záver-nech si kto si prosím ušetri sa a nerob to. Môj takmer ročný pobyt je ešte jeden z tých dlhších poväčšine ľudia nedajú ani 3 mesiace.
Pretože tam dostanete komunikačný a technicky crash kurz stačí byť proaktívny
Friendly athmosphere, young people with drive, good salaries, nice benefits, awesome bonuses, part of perfect team who colabrates and helps whenever I need, interesting job, new challanges and place to learn and grow.
Oceňuji férovost a skvělé podmínky v rámci bonusů - pokud jste šikovní vyděláte si tady super peníze. Jste hodnocení reálně za to co odvedete. Máte jasně nastavené cíle a procesy.
Oceňuji přístup a profesionalitu v rámci všech procesů + kariérní posun, kdy začínáte jako junior, ale pokud se snažíte dostáváte možnost vést si svůj vlastní tým.
Dobré platové podmínky a benefity a LinkedIn recruiter full licence
Oceňuji příjemný, mladý kolektiv, vše tu probíhá rychle (žádné zdlouhavé schvalovací procesy), super dostupnost, férové jednání vedení a uvolněná atmosféra, nikdo si na nic nehraje. Je tu prostor i pro vtípky a seberozvoj (výuka cizích jazyků, sportovní BJJ akademie, Multisportka), prima je snack bar (jídlo a pití zdarma) a můžeme si brát home office.