CoolPeople Technology a.s.

Programování

Dostal jsem šanci začít pracovat v úplně novém oboru o kterém jsem do té doby moc nevěděl. Na CoolPeople oceňuji propracovaný systém do kterého je možné naskočit kdykoliv a být za pár týdnů plně produktivní.
CoolPeople hodně roste a někdy je to znát, že některé věci nejsou připravené, na druhou stranu není problém cokoliv velmi rychle zařídit.

výsledky odpovídají příjmu
Napsáno:červenec 2018

Zajímavá různorodá práce s lidmi, práce v mladém kolektivu, motivující ohodnocení, profesní růst - školení atd.
Napsáno:červenec 2018

Nejvíce si cením vybavení pro svou práci recruitera/sourcing managera. Máme nejlepší účty na Linkedin, školení přímo od LinkedIn a propracovaný systém pro práci s kandidáty.
Zrušit reporty :-)
Napsáno:červenec 2018

Nejvíce si cením dobrého teamu na který se mohu spolehnout a se kterým se mi dobře pracuje. Vše co jsem měl na začátku domluvené vždy platilo. Za dobrou práci si vydělám dobré peníze v oboru, který má velkou perspektivu.
Napsáno:červenec 2018

Pomohl mi profesně povyrůst a dal prostor realizovat svůj potenciál. Vážím si férového přístupu managementu a možnosti dále růst.
lepší možnosti proškolení zaměstnanců (seniorita recruitment oddělení formou různých školení atd.)
Napsáno:červenec 2018

Kvalitní lidé na trhu si dobře vydělají. Neformální atmosféra.
Napsáno:červenec 2018

Prostor pro práci. Sice máme reporty, to jo, ale kdo maká, nemůže mu dělat problém vykázat to v reportu. Jinak máme volnost v rozhodování co se týče procesu dodávání našich služeb. Skvělý kolektiv, nádherné kanceláře, výborné benefity - poskytnutí automobilu, proplacení pohonných hmot, telefon, notebook,... Nejlepší je jednoznačně bonusová složka. Nebít CoolPeople, nežil bych život, který teď žiju, nepotkával bych významné lidi z businessu, neznal bych mnoho skvělých firem a jejich produktů. V každé společnosti se najde něco, s čím člověk není spokojený, já ale trvám na tom, že jsem a budu vždy vděčný za to, že mi CoolPeople dalo šanci a já jim za to budu vždy vděčný.
Nemusely by se uměle zvyšovat režijní náklady.
Napsáno:červen 2018

Cením si férového jednání a dobrých vztahů na pracovišti.
Určitě bychom byli rádi za více benefitů ve formě flexibilní pracovní doby, stravenek, občasného HO....
Napsáno:červen 2018

Cením si férovosti, rychlosti procesů. CoolPeople není korporátní firma, cokoliv se potřebuje vyřešit je do 2h. zprocesované. Nadřízení s Vámi mluví na rovinu, bez zbytečných omáček. Každý den je pro nás jiný, nenudíme se, přesto na nás není vyvíjen takový nátlak, abychom se stresovali. V CoolPeople se může stát cokoliv skutečností.
Napsáno:únor 2018
Zaujala / nezaujala vás firma CoolPeople Technology a.s.?