Naučil jsem se hodně o energiích. A musím pochválit profesionalitu školitelů. Pro mně to byla velká zkušenost
Pak si nás převzali team lídři a to byl velký opak oproti školitelům. Skoro vůbec nám nebyli nápomocni a člověk se bál na cokoliv zeptat aby to nebylo špatně. Necítil jsem vůbec žádnou podporu.
Školení bylo velmi zábavné a profesionální , našla jsem zde mnoho nových přátel a velmi rychle jsem se dostala k sepisování smluv. Školení probíhalo i průběžně po té, co už jsem volala. Práci jsem měla na HPP, 7,5 hodiny denně každý všední den. Každou hodinu byla přestávka na deset minut, a 1 denně 30 minut na oběd, který byl zdarma. Vaří opravdu výborně. Celkově jsem ve společnosti byla spokojená, ale není to práce pro každého. Je psychicky hodně náročná a člověk v sobě musí mít obchodníka. Pro někoho, kdo touží po práci v call centru, je tahle práce naprosto ideální.
Zbývalo mi málo času na sebe. Začala jsem být psychicky vyčerpaná. Volné víkendy na odpočinutí nestačily.
Příjemné pracovní prostředí, důraz zaměstnavatele na spokojenost zaměstnanců, vstřícný přístup. Týmové snídaně, obědy ve firmě zdarma. Zaměstnávají všechny věkové skupiny, matky s dětmi, invalidy. Naučila jsem se hodně o fungování trhu s energiemi.
Vadí mi pouze reakce zákazníků štvaných novináři. Ale s tím firma nemůže nic dělat
Práci bez přesčasů
Protoze firma orescasy nevyzaduje. Zamestnanc tam muze byt jen presne stanovenou dobu a dale se venovat rodine, konickum atd. Na druhou stranu ovsem, pokud chce nekdo pracovat 12 hodin denne, furma mu branit nebude. Na dohode pak je, jestli si treba vezme zamestnanec v patek volno. Zaklad je dodrzeni fondu pracovni doby
Práci v týmu mladých lidí
Je to hodne akcni. Ale pracuji zde lide ruzneho veku. Jde pouze o to, stihat tempo
Zaujala / nezaujala vás firma BOHEMIA DIRECT s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?