Není to práce pro každého..lidé jsou do telefonu dost často nepříjemní. Musíte umět přijímat neúspěchy
Napsáno:srpen 2020

Naučil jsem se hodně o energiích. A musím pochválit profesionalitu školitelů. Pro mně to byla velká zkušenost
Pak si nás převzali team lídři a to byl velký opak oproti školitelům. Skoro vůbec nám nebyli nápomocni a člověk se bál na cokoliv zeptat aby to nebylo špatně. Necítil jsem vůbec žádnou podporu.
Napsáno:červen 2020

Školení bylo velmi zábavné a profesionální , našla jsem zde mnoho nových přátel a velmi rychle jsem se dostala k sepisování smluv. Školení probíhalo i průběžně po té, co už jsem volala. Práci jsem měla na HPP, 7,5 hodiny denně každý všední den. Každou hodinu byla přestávka na deset minut, a 1 denně 30 minut na oběd, který byl zdarma. Vaří opravdu výborně. Celkově jsem ve společnosti byla spokojená, ale není to práce pro každého. Je psychicky hodně náročná a člověk v sobě musí mít obchodníka. Pro někoho, kdo touží po práci v call centru, je tahle práce naprosto ideální.
Zbývalo mi málo času na sebe. Začala jsem být psychicky vyčerpaná. Volné víkendy na odpočinutí nestačily.
Napsáno:září 2020

Svého nadřízeného a kolegy
Nadřízeného mého nadřízeného, ferovost firmy plat
Napsáno:červen 2019

Příjemné pracovní prostředí, důraz zaměstnavatele na spokojenost zaměstnanců, vstřícný přístup. Týmové snídaně, obědy ve firmě zdarma. Zaměstnávají všechny věkové skupiny, matky s dětmi, invalidy. Naučila jsem se hodně o fungování trhu s energiemi.
Vadí mi pouze reakce zákazníků štvaných novináři. Ale s tím firma nemůže nic dělat

Práci bez přesčasů
Protoze firma orescasy nevyzaduje. Zamestnanc tam muze byt jen presne stanovenou dobu a dale se venovat rodine, konickum atd. Na druhou stranu ovsem, pokud chce nekdo pracovat 12 hodin denne, furma mu branit nebude. Na dohode pak je, jestli si treba vezme zamestnanec v patek volno. Zaklad je dodrzeni fondu pracovni doby

Práci v týmu mladých lidí
Je to hodne akcni. Ale pracuji zde lide ruzneho veku. Jde pouze o to, stihat tempo
Napsáno:prosinec 2018

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma BOHEMIA DIRECT s.r.o.?