Mám různorodou nestereotypní náplň práce, která se odehrává ve velmi příjemném kolektivu lidí. V práci panuje dobrá atmosféra a každému je poskytnuta poměrně velká míra samostatnosti. Oceňuji individuální přístup k zaměstnancům a pružnou pracovní dobu. I v dobách bez COVIDU je možnost home-office, což považuji za velmi pozitivní. Příjemným "bonusem navíc je vlastní kancelář"
Ve firmě jsem byla spokojená, měli jsme přátelské prostředí s kolegy i napříč kancelářemi v jiných městech. Měli jsme i prostor se kvartálně setkávat, ačkoli na neformální setkání až tak moc času nebylo. Firma mi umožnila získat zkušenosti od asistenky ředitele až po projektové řízení. Pokud chcete pracovat a posunout se, máte prostor k jednání.
Nápady jsou na vaší straně, vyžaduje se samostatnost i schopnost komunikovat a reportovat svoji práci. Firma se ptá po vašem názoru, změny je ale někdy těžší docílit. Po roce má každý možnost domluvit se na dalším školení nebo jazykových kurzech.
Negativně může působit větší míra fluktuace, ale to je častější u personálek. Příležitost dostávají i juniornější kandidáti, kteří ale zjistí, že na to nemají nebo že recruitment dělat nechtějí.
nemožnost samostatné práce (na žádost nadřízeného jsem musela i změnit barvu pozadí prezentace...), nesmyslné reporty (pod kterými si nadřízený stejně neumí představit konkrétní práci, protože neví, co přesně kdo dělá), nepříliš zkušení konzultanti, malá firma s velkou fluktuací, nedůvěra ze strany nadřízeného a především potvrzuji všechna předchozí hodnocení - velice nekorektní jednání ze strany vedení firmy (jednání za zády všech zaměstnanců, klam, arogance, manažerská neschopnost). Jako zašívárna ok, ale pokud chcete, aby vám práce dávala smysl, pak rozhodně nedoporučuju.
Oceňuji super tým, který máme :-)
Firma je úspěšná, se pořád vyvíjí. Můžete říct svůj názor, učit se nové věci a hlavně pořád poznávat nové lidi (klienty a kandidáty).
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?