AMTEK, spol. s r. o.

Velkoobchod s elektronickým a telekomunikačním zařízením

Je to skvělé místo pro útěk z korporátu. Panuje zde lidský přístup a člověk není jen položka v tabulce.
Některé IT prostředky jsou již poměrně letité.
Napsáno:květen 2024

příjemné a klidné pracovní prostředí, fajn kolektiv spolupracovníků, možnost vlastní kreativity na své pozici, férové a transparentní jednání nadřízených, pružná pracovní doba.
Napsáno:květen 2024

Super kolektiv Velký prostor pro realizaci a vlastní nápady Velmi otevřená komunikace s vedoucími oddělení a nadřízeným Perfektní spolupráce s kolegy napříč firmou
Zastaralé technické vybavení a nechuť k novým technologiím

Amtek je firma s 33letou tradicí. Všichni ze zakladatelů se ještě stále aktivně podílí na chodu a jak dodavatelská tak zákaznická základna mají minimální "úmrtnost", naopak se jde do diverzifikace a hledají se nové cesty rozšíření portfolia a uplatnění a zhodnocení načerpaných znalostí a zkušeností zaměstnanců.
Napsáno:květen 2024

Fakt pestrá a zajímavá práce
Chtělo by to modernizovat SW vybavení

Prostorné kanceláře s dostatkem zeleně i osobního prostoru

Zajímavé projekty se zajímavými technologiemi z oblasti automatizace
Napsáno:květen 2024

+ lidský přístup od vedení firmy + malá firma, kde se všichni znají a koluje zde příjemná atmosféra + pružná pracovní doba, možnost home office + skvělý kolektiv
- vázne interní komunikace
Napsáno:červen 2024

arientace nejen na automobilový průmysl
komunikaci mezi odděleními
Napsáno:červen 2017

Nejvíce oceňuji součinnost všech kolegů při plnění úkolů a dlouhodobě stanovených cílů. Také obětavost většiny kolegů je na velice vysoké úrovni. Celková atmosféra kolektivu je příjemná, i když firma prochází náročným obdobím a překonáváme plno změn.
Vždy se dají najít rezervy. Nic konkrétního nyní uvést nemůžu.
Napsáno:duben 2025

Firma má hodnoty vstřícnost - odbornost - spolehlivost a dokonale to na ni sedí. Konkurenty jsou většinou firmy korporátní, které na tuto kombinaci hodnot nemají šanci dosáhnout.
Firma potřebuje zásadní interní modernizaci, s níž se pojí i kultura akceptace u zákazníků vedených mladšími generacemi.

Rozmanitou práci
Firma Amtek zastupuje kolem 20 světových značek výrobků pro průmyslovou automatizaci a průmyslovou elektroniku. Obchodně-techničtí zástupci, které nejčastěji hledáme, jsou a musí být skutečně univerzální - znát produkty těchto dodavatelů a chápat navíc i vazby mezi nimi, k tomu chápat potřeby svěřeného regionu a komunikovat navíc i s dodavateli. To je rozmanitost práce, jak má být!

Neformální pracovní atmosféru
Jako firma o zhruba 35 spolupracovnících se snažíme fungovat bez svázání směrnicemi. Naše již zmíněné klíčové hodnoty automaticky preferují osobní zodpovědnost a neformální atmosféra k tomu patří a patří k k většině z nás.
Napsáno:červen 2024

Zaměstnanci na oddělení se střídají jako na běžícím páse. To je dáno nekompetentním vedoucím, který neumí uznat vlastní chybu, pracovat s podřízenými ani zadat práci. Celé je to podpořeno vedením, kterému jde jen o vlastní profit a názory zaměstnanců přehlíží.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2024

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma AMTEK, spol. s r. o.?