ÚJV Řež, a. s. image

ÚJV Řež, a. s.

Výzkum a vývoj v oblasti technických věd

Do změny vedení firma používala standardní moderní benefitní nástroje a přístup k zaměstnancům. Změna vedení se neblaze propsala do výhod, kterými byl podnik schopen přilákat kvalitní pracovní sílu, případně udržet nadále kvalitní zaměstnance.
Decentralizace a nesourodost některých činností ve finanční oblasti a při změně vedení ztráta benefitů, která vedla k odlivu kvalitních zaměstnanců, u těch stávajících vyvolala negativní vnímání atmosféry.

Uplatnění pro starší 50 let
Pro generaci mezi absolventy a lidmi, kteří se již bojí změnit zaměstnání před důchodovým věkem již přestává být od změny v roce 2024 dále atraktivní, stabilní a perspektivní.

Tito lidé mívají obvykle menší nároky, než zkušenosti získají.
Napsáno:duben 2025

+ Velice zajímavá práce, navíc se člověk stále vzdělává a zkrátka nikdy neupadne do rutiny. + Teďka už velmi dobré finanční ohodnocení. + Krásná lokalita a každý den velmi romantická cesta do práce a z práce (vlakem podél Vltavy z Prahy). + Výborný kolektiv. + Dotované jídlo ve firemní kantýně, která není špatná. + Hrazené služební cesty po celém světě v rámci konferencí atp. + Klouzavá pracovní doba. + Lze dobře skloubit se studiem (celková podpora částečných úvazků). + Mezinárodní spolupráce. + Benefity nejsou špatné.
- špatně funguje IT oddělení - občas trochu otravná byrokracie - vedení společnosti a HR moc nefugují směrem k zaměstnancům - občas na člověka dýchnou 90. léta - benefity by mohly být lepší, chybí mi multisportka

Pružnou pracovní dobu
Protože u nás je klouzavá pracovní doba, můžete přijít klidně v na desátou, pokud potřebujete něco ráno zařídit kupříkladu.

Protože vědecká a výzkumná práce toto vyžaduje, tak vás k tomu vedení společnosti i vaši koleogové vedou a podporují vás v tom. Rovněž se tu dají dělat závěrečné VŠ práce. Člověk taky jezdí po světě na služřebky na různá hrazená školení, konference... Takže nové věci se na vás hrnou ze všech stran, je to super.
Napsáno:duben 2024

Líbí se mi pružná pracovní doba, skvělý kolektiv a rozmanitá práce. Také se mi líbí široká řada kontaktů v oboru, které zde člověk získá.
Je tu velice statická a čisté vertikální možnost kariérního postupu z dané pozice. Chybí možnost rozvoje a postupu. Povýšení přichází defacto jen s časem, když se uvolní místo nad vámi.
Napsáno:duben 2024

Skvely pracovni kolektiv Flexibilni pracovni doba Moznost home office Kazdorocni premie a osobni ohodnoceni
Benefity spis podprumerne nefungujici IT spoluprace mezi jednotlivymi divizemi vazne celkove vedeni spise slabe a bez komunikace
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti ÚJV Řež, a. s.?
Dobré jsou benefity jako plovoucí pracovní doba, Flexipasy, firemní telefon.
Úroveň stravování se v posledních letech výrazně horší, každý rok nalézá nové dno a vedení společnosti není schopno situaci řešit. Jiná možnost stravování, než závodní jídelna zde neexistuje.

Práci bez přesčasů
Pokud člověk na svoji práci stačí, není na něj vyvýjen nesmyslný tlak na zvyšování výkonu prostřednictvím přesčasů.

Práci, co dává hlubší smysl
Společnost sama vede nebo se podílí na projektech, které mohou mít v budoucnu vliv na směřování energetiky. A to jak v oblasti samotné výroby a skladování elektřiny, ale i v oblastech souvisejících jako je bezpečnost a udržitelnost.
Napsáno:leden 2023

Asi s ničím.
V podstatě se vším. Nekompetentní nadřízení se po vás vozí. Nehodnotí se podle práce, ale podle kamarádů. Mzdy jsou nižší o 10tky procent, než na obdobných pozicích. Žádné benefity (respektive jsou ty víceméně povinné). Léta se neprodává a když už ano, tak od 2-3 procent, když už hrozí naražení na minimální mzdu u některých profesí.
Napsáno:březen 2022

Zajímaví kolegové, bohužel samé nabídky a skutečná práce nikde. Sliby o platove urovni nedodrzeny
Napsáno:říjen 2019

Neférový přístup a jednání se zaměstnanci, neúměrné finanční hodnocení k požadované práci, nespokojenost s náplní práce, která je požadována.
Napsáno:srpen 2019

Možnost realizace vlastních projektů.
Pořád je co zlepšovat v interní podnikové komunikaci.

Práci v mezinárodním prostředí
Jaderná energetika nezná hranic. V této oblasti se zkušenosti a znalosti sdílejí. Vše je podřízeno maximálnímu důrazu na bezpečnost a udržitelnost provozu.
Napsáno:srpen 2019

Pružná pracovní doba Zajímavá práce
Finanční ohodnocení Nemožnost stravenek (nekvalitní závodní jídelna) Nezájem nejvyššího vedení firmy udržet si kvalitní zaměstnance Zatěžující byrokracie
Napsáno:březen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma ÚJV Řež, a. s.?