mzda byla vždy ve výplatní termín na účtu
naučilo mě to, spoléhat pouze na sebe a nečekat pomoc od nadřízených
střediskový kolektiv byla fajn, celopodnikově nemám dobré zkušenosti
nevalorizovala se několik let výše mzdy
pár let trvalo, než se kolegové z vyšších pozic z vedení společnosti odhodlali nám střediskovým pomoci, když bylo třeba. poslední rok to bylo ale lepší.
při nesplnění představ vedení propustí kohokoliv na hodinu, což se mi nelíbí, i když to nebyl můj případ
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Rádi bychom Vás informovali, že od roku 2020 došlo v naší společnosti k několika významným změnám, které jak věříme, velice zlepšily pracovní podmínky.
Přejeme Vám hodně úspěchů do budoucna.
STROM PRAHA a.s.
Práce není stereotypní
Práce s lidmi
Práce v cizím jazyce
Sl. vůz k soukromým účelům
Komunikace
Řád kariérního postupu
Protekce - obsazování funkcí dle vztahů s vedením bez ohledu na zkušenosti a ignorování současných zaměstnanců, kteří ač mají zkušenosti, nemají nikoho známého či příbuzného ve vedení firmy. Pro tyto zaměstnance je pak vidina kariérního růstu nulová.
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Rádi bychom Vás informovali, že od roku 2017 došlo v naší společnosti k několika významným změnám, které, jak věříme, velice zlepšily pracovní podmínky.
Přejeme Vám hodně úspěchů do budoucna.
STROM PRAHA a.s.
Skvělá parta kolegů na které je možné se spolehnout a týmová práce. Podpora od vedení v inovacích a důvěra. Za zády světová progresivní značka za jejichž výrobky se nemusíme stydět.