STROM PRAHA a.s. image

STROM PRAHA a.s.

Prodej a servis zemědělské, zahradní, komunální a golfové techniky

mzda byla vždy ve výplatní termín na účtu naučilo mě to, spoléhat pouze na sebe a nečekat pomoc od nadřízených střediskový kolektiv byla fajn, celopodnikově nemám dobré zkušenosti
nevalorizovala se několik let výše mzdy pár let trvalo, než se kolegové z vyšších pozic z vedení společnosti odhodlali nám střediskovým pomoci, když bylo třeba. poslední rok to bylo ale lepší. při nesplnění představ vedení propustí kohokoliv na hodinu, což se mi nelíbí, i když to nebyl můj případ
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Rádi bychom Vás informovali, že od roku 2020 došlo v naší společnosti k několika významným změnám, které, jak věříme, velice zlepšily pracovní podmínky. Přejeme Vám hodně úspěchů do budoucna. STROM PRAHA a.s.
Napsáno:květen 2020

Práce není stereotypní Práce s lidmi Práce v cizím jazyce Sl. vůz k soukromým účelům
Komunikace Řád kariérního postupu Protekce - obsazování funkcí dle vztahů s vedením bez ohledu na zkušenosti a ignorování současných zaměstnanců, kteří ač mají zkušenosti, nemají nikoho známého či příbuzného ve vedení firmy. Pro tyto zaměstnance je pak vidina kariérního růstu nulová.
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Rádi bychom Vás informovali, že od roku 2017 došlo v naší společnosti k několika významným změnám, které, jak věříme, velice zlepšily pracovní podmínky. Přejeme Vám hodně úspěchů do budoucna. STROM PRAHA a.s.
Napsáno:únor 2017

Oceňuji přátelský kolektiv, hezké stabilní a příjemné prostředí, možnost částečně pracovat i z domova.
Zapracovat by se mělo na nastavení procesů jednotlivých oddělení.
Napsáno:červenec 2025

vstřícnost mezi kolegy
inovace
Napsáno:červen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti STROM PRAHA a.s.?
Skvělá parta kolegů na které je možné se spolehnout a týmová práce. Podpora od vedení v inovacích a důvěra. Za zády světová progresivní značka za jejichž výrobky se nemusíme stydět.
Zemědělství je sezóní práce a občas toho je hodně
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:únor 2025

Kolektiv, nové příležitosti, inovativní myšlenky celé společnosti, chuť od všech zaměstnanců táhnout strom dopředu
ne
Napsáno:únor 2025

Prostředí, které povzbuzuje k růstu. Určování směru celého zemědělství.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:únor 2025

výplata vždy v termínu zrekonstruované pracovní prostory dobré podmínky pro práci a rozvoj sladění osobního a pracovního života (homeoffice apod.) rozumný management prosperující firma s budoucností
občas odpor déle sloužících kolegů ke změnám (a to i k lepšímu)
Napsáno:září 2024

Přátelský kolektiv, pohoda na pracovišti. Není problém má nemoc, ani nemoc dítěte. Slušné, férové chování nadřízených. Klidná atmosféra.
Zlepšit IT procesy, které by mi usnadnily práci.
Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Co se týká Vašeho podnětu ke zlepšení IT procesů, je to oblast, kterou se neustále snažíme rozvíjet. STROM PRAHA a.s.
Napsáno:srpen 2024

Práce se špičkovou technikou a technologií. V případě zájmu dokáže / může zaměstnanec růst / má profesní rozvoj. Orientace na zákazníka. Možnost pracovat v týmu i samostatně. Celková spokojenost!
Pomalejší organizační změny, které jsou ovšem vyváženy stabilitou společnosti. Zlepšit plošnou motivaci zaměstnanců, která by vedla k lepším výsledkům celé společnosti.
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše komentáře. Těší nás, že jste celkově spokojený/á. Co se týká pomalejších organizačních změn, chápeme, že je to někdy výzva, ale jak uvádíte, stabilita společnosti je pro nás prioritou. Vážíme si také Vašeho podnětu ke zlepšení plošné motivace zaměstnanců. Je to oblast, na kterou se zaměřujeme a budeme ji nadále rozvíjet. Přejeme, ať se Vám daří. STROM PRAHA a.s.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:srpen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma STROM PRAHA a.s.?