mzda byla vždy ve výplatní termín na účtu
naučilo mě to, spoléhat pouze na sebe a nečekat pomoc od nadřízených
střediskový kolektiv byla fajn, celopodnikově nemám dobré zkušenosti
nevalorizovala se několik let výše mzdy
pár let trvalo, než se kolegové z vyšších pozic z vedení společnosti odhodlali nám střediskovým pomoci, když bylo třeba. poslední rok to bylo ale lepší.
při nesplnění představ vedení propustí kohokoliv na hodinu, což se mi nelíbí, i když to nebyl můj případ
Response from employer:
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Rádi bychom Vás informovali, že od roku 2020 došlo v naší společnosti k několika významným změnám, které jak věříme, velice zlepšily pracovní podmínky.
Přejeme Vám hodně úspěchů do budoucna.
STROM PRAHA a.s.
Práce není stereotypní
Práce s lidmi
Práce v cizím jazyce
Sl. vůz k soukromým účelům
Komunikace
Řád kariérního postupu
Protekce - obsazování funkcí dle vztahů s vedením bez ohledu na zkušenosti a ignorování současných zaměstnanců, kteří ač mají zkušenosti, nemají nikoho známého či příbuzného ve vedení firmy. Pro tyto zaměstnance je pak vidina kariérního růstu nulová.
Response from employer:
Dobrý den,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Vážíme si, že jste si udělal/a čas a podělil/a se o své zkušenosti. Rádi bychom Vás informovali, že od roku 2017 došlo v naší společnosti k několika významným změnám, které, jak věříme, velice zlepšily pracovní podmínky.
Přejeme Vám hodně úspěchů do budoucna.
STROM PRAHA a.s.
Skvělá parta kolegů na které je možné se spolehnout a týmová práce. Podpora od vedení v inovacích a důvěra. Za zády světová progresivní značka za jejichž výrobky se nemusíme stydět.