zajímavá práce , s většinou kolegů spolupráce v pohodě, prostředí i vybavení moderní
přišel jsem do této firmy s hodně dlouhou praxí v tomto oboru ze zahr.firem a náročné výroby. Při odchodu z jedné v JČ mi bylo řečeno že mne všude pomluví nebo doženou zpátky když odejdu....Zde jsem to poznal v realitě , při odchodu z KTW ještě ten den jsem měl tel. abych se vrátil do předchozí firmy ! názor kolegů a přímého nadřízeného že pracuji samostatně není důležitý....
Byl jsem spokojený s tím, když jsem mohl z téhle firmy odejít
Nebyl jsem spokojený s vedením společnosti, které nejednalo na úrovni, respektive jednalo ironicky se zaměstnanci. Jednoduše řečeno vedení společnosti pouze hledělo na sebe a na svá křesla ve společnosti a vše ostatní jako zaměstnanci a jejich starosti jim byly ukradene.
Uplatnění pro starší 50 let
Pro mladé lidi neni tato firma adekvátní zaměstnavatel, ten kdo je ve firmě šikovný a má snahu se neustále zdokonalovat, posouvat ( spíše ti mladší zaměstnanci) a dělá víc než ostatní, tak to nemá žádný vliv na jeho budoucnost ve firmě, respektive jeho kariérní postup, zaměstnanci tu nejsou za větši snahu nijak ocenováňi, ba naopak ten kdo je méně schopný v této firmě a dělá toho méně a nemá snahu, tak se veze s těmi šikovnými a schopnými ( kteří vlastně z části dělají za ně, za ty méně schopné) a jsou na tom ve výsledku stějně, hlavně finančně. Jestli chce mít člověk kariérní postup a být oceňováný za to, když udělá něco na víc než má a chce mít vidinu postupu, tak rozhodne firma Husky- KTW neni pro něj tou správnou cestou.
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?