COFIDIS a.s. image 1
COFIDIS a.s. image 2
COFIDIS a.s. image 3

COFIDIS a.s.

Poskytování úvěrů

- Interní mobilita = příležitosti na jiných místech a postech napříč firmou - skvělý kolektiv - pracovní prostředí - individuální přístup k zaměstnancům v případě potřeby - dostupnost ► přímo u zastávky metra "B" Nové Butovice
- například benefity formou ovocných dnů, pizza dnů,... - benefit k narozeninám - vybíráme si sami na sebe, ale například voucher by potěšil - o trochu vyšší platy by také potěšily

Každý má příležitost se zúčastnit různých projektů, které jdou napříč firmou. Je zde plno šikovných lidí, kteří mohou uplatnit svůj talent, nápad nebo jen přiložit ruku k dílu a poznat tak jiné oddělní nebo záhlaví procesů a přiučit se novým věcem.

Volnost a samostatnost
Práce je zde převážně samostatná, ale diskutujeme o postupech, radách a případné pomoci. Volnost vidím v názorech, možných vylepšeních a docházce.
Napsáno:květen 2024

Ať jde o pracovní či soukromou záležitost, vždy se mohu na své kolegy i nadřízené obrátit. Jsem spokojená s pracovní dobou a pracovními podmínkami. Přátelský kolektiv. Mzdové ohodnocení.
Napsáno:duben 2024

Nejvice spokojená u svého zaměstnavatele jsem s přátelskou až téměř rodinnou atmosférou napříč firmou. Lidé se kterými pracuji v týmu jsou skvělí, stejně tak lidé napříč firmou. Člověk se zde cítí uvolněně, prostředí je neformální.

Super kolektiv, příjemné prostředí
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti COFIDIS a.s.?
na mé pozici ucházející mzda výplata vždy včas na účtu dobrá nadřízená, se kterou se dá vždy domluvit
neefektivita systémů, často špatně fungující rozesílky (např. řádně hradícím klientům odchází upomínky ohl. prodlení se splátkou) nevhodní lidé na určitých pozicích špatná klimatizace, časté zdravotní problémy kolegů výrazně větší pracovní vytížení, než v r.2022/první polovině 2023 - o 50% více hovorů již není možné pracovat přesčas, bonusy za prodeje již nejsou (vše v základu) - nízká motivace po určitém čase velmi stereotypní práce
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2024

Kolektiv a firemní kultura
Benefity || Menší platové ohodnocení
Napsáno:červenec 2023

Nastoupila jsem do Cofidisu před několika měsíci a už při prvním pohovoru, kde jsem se ucházela o pracovní místo, jsem měla dobrý pocit . Všichni byli velmi přátelští. A v tomto duchu to pokračovalo i v oddělení, kam jsem nastoupila. Je tady týmový duch a spolupráce na jedničku. Nikdy jsem v takové společnosti nepracovala. Společnost jen doporučuji.
Trochu bych upravila systém. Je pomalý a sem tam neefektivní.
Napsáno:červen 2023

V Cofidisu je velmi příjemné pracovní prostředí, přátelská a pohodová atmosféra a pořádají se skvělé akce pro zaměstnance (včetně těch sportovních). Člověk vidí výsledky své práce, může se aktivně podílet na zlepšování procesů a přispívat svými nápady, nebo se zapojit do různých projektů. Firma se snaží pečovat o svoje zaměstnance v mnoha oblastech.
Ještě nedávno to bylo vybavení a zastaralost kanceláří, nicméně již proběhla a ještě probíhá modernizace, takže nyní spokojenost. Vzhledem k tomu, že jsme mezinárodní společnost, tak na české pobočce občas chybí častější aktivní využití cizích jazyků, nicméně se liší na každé pozici.
Napsáno:září 2019

Přátelský kolektiv podřízených
Serioznost a ferovost vedení zákaznického servisu - call centr
Napsáno:leden 2018

Jasně stanovená pravidla. Zázemí na pracovišti (kuchyňka, nádobí, nápoje za zvýhodněnou cenu). Mzdy včas. Dobré HR oddělení. Korektní vztahy (nebyli upřednostňováni jednotlivci, s nimiž mělo vedení přátelský vztah).
V budově se moc netopilo.
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma COFIDIS a.s.?