- Interní mobilita = příležitosti na jiných místech a postech napříč firmou
- skvělý kolektiv
- pracovní prostředí
- individuální přístup k zaměstnancům v případě potřeby
- dostupnost ► přímo u zastávky metra "B" Nové Butovice
- například benefity formou ovocných dnů, pizza dnů,...
- benefit k narozeninám - vybíráme si sami na sebe, ale například voucher by potěšil
- o trochu vyšší platy by také potěšily
Opportunity to learn new things
Každý má příležitost se zúčastnit různých projektů, které jdou napříč firmou. Je zde plno šikovných lidí, kteří mohou uplatnit svůj talent, nápad nebo jen přiložit ruku k dílu a poznat tak jiné oddělní nebo záhlaví procesů a přiučit se novým věcem.
Freedom and independence
Práce je zde převážně samostatná, ale diskutujeme o postupech, radách a případné pomoci. Volnost vidím v názorech, možných vylepšeních a docházce.
Ať jde o pracovní či soukromou záležitost, vždy se mohu na své kolegy i nadřízené obrátit. Jsem spokojená s pracovní dobou a pracovními podmínkami. Přátelský kolektiv. Mzdové ohodnocení.
Nejvice spokojená u svého zaměstnavatele jsem s přátelskou až téměř rodinnou atmosférou napříč firmou. Lidé se kterými pracuji v týmu jsou skvělí, stejně tak lidé napříč firmou. Člověk se zde cítí uvolněně, prostředí je neformální.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
na mé pozici ucházející mzda
výplata vždy včas na účtu
dobrá nadřízená, se kterou se dá vždy domluvit
neefektivita systémů, často špatně fungující rozesílky (např. řádně hradícím klientům odchází upomínky ohl.
prodlení se splátkou)
nevhodní lidé na určitých pozicích
špatná klimatizace, časté zdravotní problémy kolegů
výrazně větší pracovní vytížení, než v r.2022/první polovině 2023 - o 50% více hovorů
již není možné pracovat přesčas, bonusy za prodeje již
nejsou (vše v základu) - nízká motivace
po určitém čase velmi stereotypní práce
Nastoupila jsem do Cofidisu před několika měsíci a už při prvním pohovoru, kde jsem se ucházela o pracovní místo, jsem měla dobrý pocit . Všichni byli velmi přátelští. A v tomto duchu to pokračovalo i v oddělení, kam jsem nastoupila. Je tady týmový duch a spolupráce na jedničku. Nikdy jsem v takové společnosti nepracovala. Společnost jen doporučuji.
Trochu bych upravila systém. Je pomalý a sem tam neefektivní.
V Cofidisu je velmi příjemné pracovní prostředí, přátelská a pohodová atmosféra a pořádají se skvělé akce pro zaměstnance (včetně těch sportovních). Člověk vidí výsledky své práce, může se aktivně podílet na zlepšování procesů a přispívat svými nápady, nebo se zapojit do různých projektů. Firma se snaží pečovat o svoje zaměstnance v mnoha oblastech.
Ještě nedávno to bylo vybavení a zastaralost kanceláří, nicméně již proběhla a ještě probíhá modernizace, takže nyní spokojenost. Vzhledem k tomu, že jsme mezinárodní společnost, tak na české pobočce občas chybí častější aktivní využití cizích jazyků, nicméně se liší na každé pozici.
Jasně stanovená pravidla. Zázemí na pracovišti (kuchyňka, nádobí, nápoje za zvýhodněnou cenu). Mzdy včas. Dobré HR oddělení. Korektní vztahy (nebyli upřednostňováni jednotlivci, s nimiž mělo vedení přátelský vztah).