Global Expert, s.r.o.

Vyhodnocování rizik a škod

Pružná pracovní doba, rozmanité benefity (služební vozidlo k soukromému použití, příspěvek na pojištění, apod.)
Arogance nadřízených i ředitelů společnosti, kteří vytvářejí dojem silných a úspěšných manažerů se zájmem o lidi. Skutečnost je bohužel jiná. Vrcholový managment nemá zájem o lidi, jediné co je zajímá, je výsledek za každou cenu. Vedoucí jednotlivých oddělení, až na světlé výjimky, nedoceňující a přehlížejí ostatní. O výkonu samotných metodiků, by se dala napsat kniha, „Kterak se úspěšně vyhnout práci a při tom vypadat, že něco dělám“ - v případě vzneseného dotazu neporadí, pouze odkáží na dostupnou metodiku, která je velmi chaoticky popsána. Ve společnosti je kladen vysoký tlak na 100% výsledky při nízkém mzdové ohodnocení. Všeobecně po mém skoro desetiletém působení, nedoporučuji zaměstnavatele.
Napsáno:říjen 2018

Aby si více važili svých zaměstnanců, pouhá cesta za ziskem, je cesta do pekel a vede akorát k velké fluktulaci zaměstanců.
Napsáno:březen 2018

Spolupráce s kolegy.
Chování vedení společnosti. Velké množství práce, které se nedalo stihnout v pracovní době. Pracovní doba 8 hod. a já jsem u toho seděl každý den 10.
Napsáno:září 2025

Na společnosti GExp. si nejvíce cením pružné pracovní doby, slušného ohodnocení a relativně volné ruky co se týče zpracovávání zakázek na majetku. Dále dobrých vztahů napříč firmou ať už s nejvyšším vedením či kolegy přímo na pracovišti.
V případě nejvyšší moci bych změnil výplaty. To na co člověk z pravidla dosáhne na prémiích bych dal jako klasický základ. Občas je dost stresující dosáhnout plných prémií, ale dá se to zvládnout.
Napsáno:srpen 2018

U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Global Expert, s.r.o.?