Firma, kde pravá neví, co dělá levá. V červnu mě přesvědčovali, abych nastoupil o měsíc dřív než jsme se původně domluvili, v září mi ve zkušební době zrušili pracovní poměr s odvoláním na šetření nákladů. Za celý měsíc a půl si manažerka nenašla čas, aby si se mnou sedla a řekla mi, co ode mě očekává. Porady oddělení jsou výslechem ve stylu “na čem právě pracuješ” místo aby se na nich prodávaly důležité informace. Ty se člověk pak dozví až z provozu a je pak za blbce. Při skončení pracovního poměru si manažerka nepřevzala nic z agendy a druhý den volala doptávala se na hesla.
Pružnou pracovní dobu
Administrativní zaměstnanci mají pružnou pracovní dobu.
Bohužel home Office jen x týdně a nesmí být v pondělí nebo pátek. Pokud ovšem nemáte domluvenou výjimku z pravidla…
Práci bez přesčasů
Díky pružné pracovní době si napracované hodiny zvládnete vybrat.
Zaujala / nezaujala vás firma NEXTCLINICS Czech a.s.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?