Když jsem zde pracovala, firma fungovala jako taková malá rodina. Pořádali se společně akce, všichni se snažili, aby tam každý byl spokojený.
Ke konci mé práce zde, se hodně změnilo vedení firmy. A z přátelského fintechu se začínala stávat korporátní společnost.
Mimo to práce na zákaznické podpoře byla kvůli nízkému počtu zaměstnanců hodně vytížené a lidé tam za svoji práci nebyli tolik oceněni a neměli možnost se často podílet na společných akcích, jako většina firma a to pravé kvůli nepoměru zaměstnanců/ požadavků.
V Twistu je skvělý kolektiv neuvěřitelně schopných a sympatických kolegů.
Také velmi cením otevřenou atmosféru Startupu, kdy se člověk nemusí bát se ozvat v případě jakéhokoliv problému.
Je zde také příjemný seznam benefitů. Od 34 dní dovolené, přes Multisport kartu až po výhodný tarif a stravenky.
A v neposlední řadě velmi kladně hodnotím dog friendly office, kdy se může člověk vždy pomazlit s chlupatým kamarádem :-)
Nic mne nenapadá
Práci v týmu mladých lidí
V Twistu je věkový průměr zaměstnanců kolem 30 let
Nejvíce spokojena jsem s kolegy a atmosférou na pracovišti. Pro mě je toto velmi důležité. Dále se mi líbí benefity, které firma nabízí (příjemné pracovní prostředí, stravenkový paušál, příspěvek na HO, společné snídaně a další).
Twisto je menší společnost, takže na každou pozici a zaměstnance dopadá hodně povinností. Nic dalšího mě nenapadá.
Inspirativní dynamické a přátelské prostředí plné lidí, od kterých je pořád co se učit. Otevřená komunikace, okamžitý feedback na mou práci a je za mnou vidět výsledek. Perfektní.
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?