Shoptet, a.s. image

Shoptet, a.s.

Programováni, IT řešení

Vzdělávání formou výuky angličtiny, skvělý team a je možnost zde růst. navíc si přijde člověk ke slušným penězům a to mě motivuje
Napsáno:duben 2021

Uvolněná přátelská atmosféra. Výborný kolektiv. Finanční ohodnocení. Práce s novými technologiemi. Flexibilní a progresivní firma. Vedení, které dokáže respektovat zájmy svých zaměstnanců.
Už se nevejdeme všichni do jedné kanceláře :/
Napsáno:duben 2021

Milý přístup kolegů i nadřízených, skvělý kolektiv, benefity i ohodnocení.
Napsáno:březen 2021

Na Shoptetu jsou nejlepší lidi, které tam můžete potkat.

Možnost práce při studiu
Shoptet je dospělá zisková firma, kde není tlak na hypervýkony v krátkém čase. Je lepší odvádět svoji práci dobře a s tím ochotně pomůže kdokoliv. Stejně tak tu je mnoho lidí na zkrácené úvazky, volnou pracovní dobu, s možností organizovat si svůj čas podle sebe.
Napsáno:duben 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Shoptet, a.s.?
Kolektív, podpora, produkt a pozitívna nálada :)
Napsáno:březen 2021

Jsem spokojená s pracovní pozicí, kterou mám, myslím si, že se v ní mohu dále rozvíjet. Vyhovuje mi, že práci si mohu rozvrhnout podle svých potřeb a díky tomu také stíhám studium.
Napsáno:březen 2021

Skvělý kolektiv a přátelská atmosféra Prostor pro vlastní nápady a jejich realizaci
Napsáno:březen 2021

- Široké možnosti remote práce - (Nové) kanceláře jsou OK - Fajn pro juniory nebo lidi, co chtějí nabrat zkušenosti - Teambuildingy a společné akce - HR se opravdu hezky snaží
- Prakticky nulový kariérní růst. Jak někde začnete, je téměř nemožné postoupit někam výš (alespoň v IT části). - Od toho se odvíjí i platové ohodnocení, které prakticky neroste podle vašich zkušeností. Ano, dělají se revize (někdy), ale ty odrážejí spíš inflaci, případně růst trhu, vaše znalosti už ale nikoliv. - Komunikace je jeden velký chaos, týmy jsou nekoordinované a chybí technické vedení. - Spousta nepsaných pravidel, výjimek a legacy kódu. - Spíš se jede na nové funkcionality než na stabilitu a udržitelnost kódu. Technický dluh se sráží jen ojediněle. - Zodpovědnosti nejsou pevně dané (nebo vůbec), spíš startup přístup. Řešení problémů probíhá formou „někam to napíšu, ať to vidí/řeší co nejvíc lidí a nějak to spolu dáme“ - Lidi jsou fajn, ale občas se najde toxický jedinec, který všechno a všechny překřičí a celkově nepřispívá konstruktivní kritikou ani řešeními, jen hurá nápady - Prakticky žádné středně a dlouhodobé plánování. Práce je často přerušovaná, nebo se hodně často mění za chodu. - Dokumentace čehokoliv je zanedbaná a neudržovaná, spoléhá se často na to, že to „má někdo v hlavě“.
Napsáno:září 2025

Fajn atmosféra, solidní značka a produkt, hodně mladý kolektiv
Napsáno:září 2025

Fajn kolektiv Smysluplný produkt
Občas netransparentnost Po stěhování kanceláří horší prac. prostředí Nekoordinace, jedna půlka firmy neví co dělá druhá.
Napsáno:srpen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Shoptet, a.s.?