Shoptet, a.s. image

Shoptet, a.s.

Programováni, IT řešení

Je úplně jedno na jaké jste pozici, nebo jak dlouho tu jste, každý vám ochotně pomůže, všechno vysvětlí a ukáže. Lidi se k sobě chovají s respektem a dokáží uznat dobře odvedenou práci. Samozřejmě nebudete s každým nejlepší kamarádi, ale po pracovní stránce tu narazíte na ty nejlepší z nejlepších a budete se mít co učit. Prošla jsem si korporáty i startupy a můžu s naprostou jistotou říct, že sem se nikdy nikde neměla líp. Práce je hodně a není to vždycky easy jak dva cheesy, ale když si řeknete o pomoc, tak ji dostanete.
Neuškodilo by, kdyby v každém týmu bylo víc lidí.
Napsáno:březen 2021

Férový přístup a komunikace. Vždy víte, co se ve firmě děje, co je v plánu a jak se vašemu oddělení i celé firmě daří. Pokud něco potřebujete, můžete se obrátit na kolegy i nadřízené a všichni ochotně poradí. Přátelská atmosféra, pracovní prostředí a benefity jsou už "jen" třešnička na dortu :-)
Napsáno:březen 2021

Jsem členem týmu, na který se můžu spolehnout. Všichni kolegové jsou ti nejmilejší a nejvstřícnější lidi, které jsem kdy potkal. Shoptet je moje druhá rodina, ve které se cítím bezpečně a spokojeně.
Chybí mi docházka do kanceláře. Od začátku kovidu jsme na Home office s velkou podporou firmy, ale chybí mi kontakt s lidma z práce a posezení po práci nad pivem.
Napsáno:březen 2021

Nejvíc mě na práci v Shoptetu baví, že se stále učím něco nového.
Nemám nic s čím bych byla vyloženě nespokojená.
Napsáno:březen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Shoptet, a.s.?
Benefity, kolektiv, firemní procesy. Všechno zkrátka funguje jak má!
S covidem ;) věřím, že když se vrátíme k normálnímu životu, tak tu bude ještě lepší :)
Napsáno:březen 2021

Shoptet je super přátelská firma, která se o své zaměstnance skvěle stará :) A společně tu vytváříme super službu.
nic
Napsáno:březen 2021

Skvelý kolektív a vedenie Podpora zo strany kolegov i nadriadených Perspektívna firma Možnosť práce z domu Firemné benefity (budget na vzdelávanie, hodiny angličtiny) Férový plat
Kancelárie by mohli byť trošku živejšie a vzdušnejšie Inak nemám čo vytknúť
Napsáno:březen 2021

Oceňuji atmosféru v kolektivu a přístup nadřízených. Oceňuji benefity jako dovolená, příspěvek na vzdělání, výhodnější hypotéka, stravenky...
Vyhovovala by mi možnost pracovní techniky od Apple.
Napsáno:březen 2021

Výborný kolektiv Spolupráce s managementem Neustálý vývoj Podpora zaměstnanců Firma s budoucností Neformální prostředí
Napsáno:březen 2021

Veľmi oceňujem firemnú kultúru a prístup k nováčikom. Môj manažér aj moji kolegovia sa snažia zabezpečiť, aby som mala k práci všetky potrebné informácie a vybavenie. Milý a ústretový prístup, uvolnená atmosféra. Vždy sa mám na koho obrátiť. Zatiaľ nemám čo vytknúť.
Som nespokojná s tým, že kvôli aktuálnej situácii nemôžeme ísť do kancelárie, vidieť sa s mojimi kolegami a dať si občerstvenie a kávičku v kuchynke :)
Napsáno:březen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Shoptet, a.s.?