Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 1
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 2
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 3

Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.

Vyrábíme a integrujeme servery a datová úložiště do racků pro významná datová centra v Evropě.

👋 Jsme Wistron, mezinárodní korporace vyrábějící špičkové servery pro světové technologické lídry. 🌍💻 Věříme, že firmu tvoří lidé, proto vytváříme přátelskou kulturu a příjemné pracovní prostředí. 🌱 Po celý rok pořádáme akce pro zaměstnance, dbáme na jejich zdraví i pohodu a chceme, aby se u nás každý cítil dobře. 💚 Stabilní zaměstnání, benefity a příjemná firemní kultura – to je Wistron. Mrkněte na naše otevřené pozice a přijďte se přesvědčit osobně! ✨

Firma získává zajímavé byznysy, ze kterých vyplývá stabilita zaměstnání. Snaží se ve všech směrech vycházet zaměstnancům vstříc a dělat vše pro jejich spokojenost.
Děkujeme za milý komentář a ocenění naší péče o zaměstnance :) v současné době máme několik dlouhodobých zákazníků, kteří jsou světovými lídry na trhu s technologiemi.
Napsáno:květen 2020

Přesčasy jsou oznamovány dopředu jak to jen jde Performance bonus za vyrobené množství na hlavu Stále se rozšiřující počet benefitů Každý rok roste mzda minimálně o inflaci Systém bonusů na základě úrovně operátora (čím kvalifikovanější práci vykonává tím je bonus vyšší)
Kantýna není nic moc (malé porce, jídlo mdlé chuti) Úklidová firma taktéž nestojí za moc
Díky za reakci :) mzdu u nás ve Wistronu pravidelně navyšujeme a doplňujeme o širokou nabídku benefitů. Od zaměstnanců pravidelně sbíráme zpětnou vazbu na spokojenost jídla a služeb naší kantýny. Průběžně také komunikujeme s vedením kantýny, abychom neustále pracovali na zlepšování kvality jídla i služeb. Dotujeme také obědové menu, celý oběd s polévkou a pitím zaměstnanci zaplatí pouze 66 Kč. Úklidovou firmu jsme kvůli nespokojenosti změnili a nyní jsme také zavedli systém průběžných kontrol.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2020

Kdo zkušenosti teprve získává je asi tvárnější a poslušnější. Kdo se potřebuje v práci realizovat, dávat tomu něco navíc, kdo chce, aby jeho práce měla smysl, ten v těchto firmách dlouho nevydrží.

Řád a pravidla
Spíše pro lidi, kteří nemají námitky, proti nesmyslným pravidlům. Pro lidi, kteří se rádi vezou.
Děkujeme za komentář. Životy sice nezachraňujeme, ale naše výrobky, na jejichž výrobě se podílíte, používají skrz naše zákazníky lidé po celém světě. Když tak třeba nahráváte fotky na sociální sítě, využíváte je i vy.
Napsáno:srpen 2019

Je mi moc líto,ale na firmu Wistronn nemohu napsat nic pozitivního. Slíbili nám práci,kterou pro nás neměli a víc času jsme stáli a čekali na zakázku než pracovali. Mistrový nemají sebeovladání a své osobní problémy si léčili na nás. Jsem moc ráda že už tam nepracuji a nikomu to nedoporučuji,ani raní směna za to nestojí.
S chováním mistrovývh,bezdůvodně křičeli na zaměstnance,neuměli se ovláda. Dovolenou nám schválili den před nastupem na dovolenou,hrůza.

Náročné úkoly
V tété firmě žádné náročné úkoly nejsou. je to jednoduchá manuální práce.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste se u nás setkal/a s takovým jednáním. Pro zaměstnance máme mnoho způsobů, jak nás mohou kontaktovat a dát nám vědět jakýkoliv problém. Jednou z cest je vhodit podnět do Suggestion Boxu. Ten spravuje naše HR oddělení a na dotazy z něj pravidelně veřejně odpovídá.

Jak by mi to sedlo ve společnosti Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?
Slušný mistr Práce v 8h směnách Dobré spoje k práci
Chování supervisora Plat Přístup vedení Přesčasy oznámené před koncem směny Nucené přesčasy pod ukončením pracovní smlouvy
Děkujeme za zpětnou vazbu. Bohužel se u nás výjimečně stane, že nedorazí materiál a výpadek ve výrobě je poté třeba dohnat přesčasem, který se snažíme oznámit co nejvíce dopředu. Přesčasy ale zaměstnancům kompenzujeme nad rámec zákoníku práce a zpříjemňujeme občerstvením na pracovišti. Pro zaměstnance máme mnoho způsobů, jak nás mohou kontaktovat a dát nám vědět jakýkoliv problém na pracovišti. Jednou z cest je vhodit podnět do Suggestion Boxu. Ten spravuje naše HR oddělení a na dotazy z něj pravidelně veřejně odpovídá.
Napsáno:leden 2019

Firmu bych zrušila,zbytečně zabírá prostor!
Vůbec nechápu jak je možné,že taková firma existuje.Bylo mi líto zaměstnanců u linky.Já pracovala jako handler - manipulant.Nemusela jsem "stepovat"celou směnu na půl metrovém,prostoru se skloněnou hlavou,kde byl neskutečný problém,požádat o záskok na toaletu nebo se napít!Na každé lince 80 lidí na jedné straně...naprostá zbtečnost.Neprofesionální přístup,nadřízených,sprosté chování,urážlivé a ponižující!

Dobry den, Wistron byl nejhorsi zamestnavatel, u ktereho jsem za 15 let sve kariery pracovala.
Pristup k zamestnancum ( respect k osobnimu zivotu). Prestat si vynucovat 12 hodinovu pracovni dobu. Prerozdelit praci mezi vice zamestnancu.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste se u nás setkal/a s takovým jednáním. Věříme, že jsme se od té doby posunuli hodně vpřed a péče o zaměstnance je pro nás na prvním místě. Máme mnoho způsobů, jak nás zaměstnanci mohou kontaktovat a dát nám vědět jakýkoliv problém na pracovišti. Jednou z cest je vhodit podnět do Suggestion Boxu. Ten spravuje naše HR oddělení a na dotazy z něj pravidelně veřejně odpovídá.
Napsáno:březen 2018

Ničeho, potřebovala jsem práci
Lepší přístup k lidem, vyšší plat, nelhat zaměstnancům,
Děkujeme za hodnocení. Věříme, že jsme se od té doby posunuli hodně vpřed a přístup k zaměstnancům a péče o ně je pro nás na prvním místě. Ke mzdě u nás nabízímě širokou paletu benefitů, ze kterých si vybere každý.
Napsáno:únor 2018

Nemohla jsem dlouho najít práci, protože jsem neměla praxi v oboru, tedy vystudovaná a bez praxe. A já díky svému tehdejšímu manažerovi na oddělení dostala šanci - byl u pohovoru. A za tuto šanci jsem vděčná. Byla to pro mě obrovská zkušenost pracovat v takové firmě a na takové pozici.
Jelikož už nejsem ve firmě přes 6 let, tak nevím, jak se to všechno posunulo ve firmě dopředu. V době kdy jsem tam pracovala, neměnila bych nic.
Děkujeme za sdílení vaší zkušenosti :) Ve Wistronu stále platí, že dáváme šanci všem, bez ohledu na to, jestli jsou čerství absolventi bez praxe, rodiče s dětmi nebo lidé v důchodovém věku. Věříme, že každý může přinést unikátní hodnotu.
Napsáno:leden 2018

Nejvíc jsem si cenila pracovní dobu, jelikož byla a pokud vím stále je - ranní směna. To je pro mě velké plus.
Zvýšit plat - peněz není nikdy dost. A také změnit přístup k lidem na nižších pozicích, jsou to taky lidé. Tým narážím hlavně na narizovani prescasu. A další věc co mi hodně vadilo, bylo, že i když operátoři neměli co dělat, i tak museli stát (podotýkám stát) u linky a ani se nehnout. To se mi fakt nelíbilo i když se mě to netýkalo.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Ranní směna je u nás ve Wistronu stále aktuální. V ojedinělých případech bohužel dojde ke zpoždění dodávky materiálu, což je třeba ve výrobě dohnat přesčasem. Vždy ale připravujeme bonusový program a poskytujeme příplatky nad rámec zákoníku práce, abychom přesčasy zaměstnancům kompenzovali. Práci se také snažíme zpříjemnit svačinami nebo pizzou na oběd na náš účet.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2017
Zaujala / nezaujala vás firma Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?