Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 1
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 2
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 3

Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.

Vyrábíme a integrujeme servery a datová úložiště do racků pro významná datová centra v Evropě.

👋 Jsme Wistron, mezinárodní korporace vyrábějící špičkové servery pro světové technologické lídry. 🌍💻 Věříme, že firmu tvoří lidé, proto vytváříme přátelskou kulturu a příjemné pracovní prostředí. 🌱 Po celý rok pořádáme akce pro zaměstnance, dbáme na jejich zdraví i pohodu a chceme, aby se u nás každý cítil dobře. 💚 Stabilní zaměstnání, benefity a příjemná firemní kultura – to je Wistron. Mrkněte na naše otevřené pozice a přijďte se přesvědčit osobně! ✨

za kolegy, už nic jiného tu nemá hodnotu
podrazy od nadřízených, při pridavani nedodrzeni slybu a hloupé výmluvy......
Děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste se u nás setkal/a s takovým jednáním. Pro zaměstnance máme mnoho způsobů, jak nás mohou kontaktovat a dát nám vědět jakýkoliv problém. Jednou z cest je vhodit podnět do Suggestion Boxu. Ten spravuje naše HR oddělení a na dotazy z něj pravidelně veřejně odpovídá.
Napsáno:červenec 2023

Тим, що тут є можливість поєднувати роботу та заняття спортом після праці, що є цікаві заходи, які об'єднують колектив
Незадоволена тим, що прессчас є обов'язковим, це повинно бути за бажанням людини. Проте я б і добровільно ходила б на прессчаси, але у працівника повинен бути вибір з цього приводу
Děkujeme za hodnocení :) moc nás těší pozitivní hodnocení našich akcí pro zaměstnance a sportovních benefitů. Ve výjimečných případech se nám bohužel stane, že nedorazí objednaný materiál a dojde k prostoji ve výrobě. Ten se poté musí dohnat přesčasem. Všechny přesčasy se ale snažíme zaměstnancům kompenzovat příplatky nad rámec zákoníku práce a občerstvením na pracovišti.
Napsáno:duben 2024

Zajímavé benefity, lidský přístup nadřízeného
Na zkráceném úvazku málo peněz, práce pouze přes agenturu
Děkujeme za hodnocení :) výši mzdy zkráceného úvazku vypočítáváme z plného úvazku, zaměstnanci tak nejsou nijak penalizováni. Přes agenturu nabíráme zaměstnance, kteří odpověděli na inzerát dané agentury, tedy nepřihlásili se přímo nám. Naše otevřené pozice pravidelně zveřejňujeme na našem webu www.wistron.cz
Napsáno:duben 2024
Jak by mi to sedlo ve společnosti Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?

U této firmy máme ještě 34 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?