Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 1
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 2
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 3

Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.

Vyrábíme a integrujeme servery a datová úložiště do racků pro významná datová centra v Evropě.

👋 Jsme Wistron, mezinárodní korporace vyrábějící špičkové servery pro světové technologické lídry. 🌍💻 Věříme, že firmu tvoří lidé, proto vytváříme přátelskou kulturu a příjemné pracovní prostředí. 🌱 Po celý rok pořádáme akce pro zaměstnance, dbáme na jejich zdraví i pohodu a chceme, aby se u nás každý cítil dobře. 💚 Stabilní zaměstnání, benefity a příjemná firemní kultura – to je Wistron. Mrkněte na naše otevřené pozice a přijďte se přesvědčit osobně! ✨

Facility
Děkujeme za zpětnou vazbu. Naše Facility oddělení spravuje budovu, ve které sídlíme. V ní jsme v pronájmu, proto je občas bohužel těžké provádět jakékoliv úpravy a vylepšení.
Napsáno:červenec 2023

Čisté prostředí, jednosměnný provoz Různé benefity (firemní akce, školka, příspěvky, 13. plat, workshopy a jiné) Venkovní posezení
Teplota, hluk a hodně zářivek na hale. Chybí příspěvek na dopravu. Psychicky náročné prostředí.
Děkujeme za zpětnou vazbu a vyzdvihnutí našich benefitů :) prostředí v hale odpovídá normám, které musíme dodržovat (např. množství osvětlení). Pracovní prostředí ve výrobě se ale snažíme neustále zlepšovat, například výstavbou relaxačního a potkávacího místa Amazonie. Ve Wistronu podporujeme udržitelnou dopravu, proto máme monitorovanou kolárnu, zdarma nabíječky na elektromobily a každý květen platíme zaměstnancům startovné ve výzvě Do práce na kole.

Arogance vedoucích pracovníků.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste se u nás setkal/a s takovým jednáním. Pro zaměstnance máme mnoho způsobů, jak nás mohou kontaktovat a dát nám vědět jakýkoliv problém. Jednou z cest je vhodit podnět do Suggestion Boxu. Ten spravuje naše HR oddělení a na dotazy z něj pravidelně veřejně odpovídá.

Zajímavá a různorodá práce, 13. plat
_*Docházkový systém*_
Děkujeme za hodnocení :) Souhlasíme, že docházkový systém se může zdát složitý. Proto jsme vydali příručku pro zaměstnance - jak na docházku, abychom systém více přiblížili a zjednodušili.
Napsáno:červenec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?
péče o zaměstnance, skloubení s rodinným životem (zejména možnost Home Office např. při nemoci dětí), ze začátku mi vyhověli se skráceným úvazkem, různorodé a všestranné akce a workshopy pro zaměstnance, moderní prostředí se zaměřením na digitalizaci a zlepšování, mám skvělé kolegy kteří jsou zároveň mými přáteli, chápající vedení se kterým se dá domluvit
úprava pracovní doby na 7,5hod denně jako standard
Děkujeme za hodnocení a vyzdvihnutí naší péče o zaměstnance. Ve Wistronu máme klasickou 8hodinovou pracovní dobu, která je stejná pro všechny zaměstnance pracující na plný úvazek.
Napsáno:červenec 2023

For me HR and Admin specialist are the most helpful, polite and compassionate department. very satisfied!
Grading performance for employee individually is very poor and inaccurate. No explanation given from superior how they grade us individually, and what we need to improve to target our goal as a team and company.
Thank you for your feedback and appreciation of your departments. At Wistron, we are trying to set uniform and clear guidelines and constructive feedback for each employee so everyone understands their performance metrics and potential career growth opportunities.
Napsáno:červenec 2023

Zajímavé benefity, zájem o zaměstnance a kulturu společnosti, mnoho akcí a workshopů na různé témata
Některé používané systémy jsou zastaralé či složité
Děkujeme za hodnocení a ocenění naší péče o zaměstnance. Systémy se neustále snažíme modernizovat a zjednodušovat - nedávno jsme spustili nový HR systém PeopleSoft, který přináší moderní intuitivní uživatelské prostředí a zjednodušuje zadávání docházky.
Napsáno:červenec 2023

Skvělý, otevřený a přátelský přístup, ocenění práce, benefity na pracovišti
Kvalita jídla v kantýně, která je ale provozovaná externím dodavatelem
Díky za reakci :) Pravidelně sbíráme zpětnou vazbu od zaměstnanců na spokojenost jídla a služeb naší kantýny. Průběžně také komunikujeme s vedením kantýny, abychom neustále pracovali na zlepšování kvality jídla i služeb. Ceny jídel si určuje dodavatel, my se je snažíme regulovat a zvýhodňovat - máme dotované menu, kde za celý oběd s polévkou a pitím zaměstnanci zaplatí pouze 66 Kč.
Napsáno:únor 2021

Zaměnstnavatel neivenstuje do osobního rozvoje zaměnstnanců. Školení je velmi omezené.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Nabídku školení a workshopů jsme v poslední době velmi rozšířili a mohou se jich účastnit všichni zaměstnanci. Jde o nabídku jazykových kurzů, workshopů na prevenci stresu, mindfulness, kreativní workshopy s výrobou věnců či jiných dekorací, školení na PowerBi, čtvrtletní InBody měření a mnoho dalšího.
Napsáno:leden 2020

Naprosto stejná je i společnost, která sídlí v druhé polovině haly.
Děkujeme za hodnocení. Sousední společnost SMS InfoComm je naší dceřinou společností, ale její zaměření je odlišné - jde o servisní centrum se zaměřením na opravy základních desek notebooků a mobilů. Ve Wistronu vyrábíme serverová úložiště a pro své zaměstnance nabízíme odlišné benefity, mzdy i pracovní prostředí.
Napsáno:únor 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?