Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 1
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 2
Wistron InfoComm (Czech), s.r.o. image 3

Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.

Vyrábíme a integrujeme servery a datová úložiště do racků pro významná datová centra v Evropě.

👋 Jsme Wistron, mezinárodní korporace vyrábějící špičkové servery pro světové technologické lídry. 🌍💻 Věříme, že firmu tvoří lidé, proto vytváříme přátelskou kulturu a příjemné pracovní prostředí. 🌱 Po celý rok pořádáme akce pro zaměstnance, dbáme na jejich zdraví i pohodu a chceme, aby se u nás každý cítil dobře. 💚 Stabilní zaměstnání, benefity a příjemná firemní kultura – to je Wistron. Mrkněte na naše otevřené pozice a přijďte se přesvědčit osobně! ✨

s jednosmennym provozem
chovaní vedení k lidem,přescasy,špatné zaškolování nováčků
Děkujeme za hodnocení. Přesčasy u nás ve výrobě nastávají pouze ve výjimečných případech, kdy nedorazí materiál a tento výpadek je poté nutné dohnat. Přesčasy našim zaměstnancům ale vždy kompenzujeme nad rámec zákoníku práce a snažíme se je zpříjemnit občerstvením na pracovišti. Pro zaměstnance máme mnoho komunikačních kanálů, přes které nám mohou dát vědět jakýkoliv problém. Mezi zaměstnanci také pravidelně provádíme průzkumy spokojenosti a na zjištěné nedostatky se aktivně zaměřujeme.

Kolektiv Baví mě ta práce
Nové rukavice 1x za měsíc je málo aspoň 2x do měsíce by stačilo 🙂
Děkujeme za komentář :) aktuálně máme ve výrobě automat na rukavice, ze kterého si naši zaměstnanci mohou vyzvednout nové rukavice každé dva týdny. V případě potřeby ale samozřejmě nové rukavice vydáme kdykoliv, protože bezpečnost je pro nás na prvním místě.

Kolegové a náplň práce
Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že se vám u nás líbí :)
Napsáno:duben 2024

Benefity, velmi dobrý přístup k zaměstnancům
Děkujeme za komentář a moc si vážíme pochvaly :)
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?
Jsem spokojena s clekovou péčí o zaměstnance. Snaží se pořádat mnoho akcí, vylepšovat pracovní prostředí, nabízí mnoho benefitů, v pracovní době můžu zajít na spoustu zajímavých workshopů, nebo si zacvičit jógu. Jsme tu moc spokojená
Ne, jsem spokojená :)
Díky za milé hodnocení a vyzdvihnutí naší péče o zaměstnance :)
Napsáno:duben 2024

Cením, že firma se o své zaměstnance stará ať už ve formě firemních akcí, ovoce do firmy, umí ocenit práci prémiemi a všelijaké workshopy.Také jsou nově dotované některé obědy, což se může vyplatit.
Mzda by mohla být na technických pozicích lepší.Také jsou občas přesčasy, ale už jich nebývá tolik jako když jsem do firmy nastoupil před 3 lety, ale jsou hlášené týden dopředu i když se to někdy liší, když něco hodně hoří, tak to může být nečekaně ještě v tentýž den.
Děkujeme za reakci a ocenění naší péče o zaměstnance. V ojedinělých případech ve výrobě dojde ke zpoždění dodávky materiálu, což je třeba dohnat přesčasem. Vždy ale připravujeme bonusový program a poskytujeme příplatky nad rámec zákoníku práce, abychom přesčasy zaměstnancům kompenzovali. Práci se také snažíme zpříjemnit svačinami nebo pizzou na oběd na náš účet.
Napsáno:červenec 2023

Podpora vzdelavani a jazykove kurzy Moznost zalozit si firemni klub pro zajmove skupiny a prispevek od zamestnavatele
Jidlo ve firemni kantyne od dodavatele GTH. Kvalita je velmi kolisava. Nabizeny sortiment k prodeji je velmi spatny a predrazeny. Zamestnanci GTH nejsou prijemni.
Díky za reakci :) Pravidelně sbíráme zpětnou vazbu od zaměstnanců na spokojenost jídla a služeb naší kantýny. Průběžně také komunikujeme s vedením kantýny, abychom neustále pracovali na zlepšování kvality jídla i služeb. Ceny jídla si určuje dodavatel, my se je snažíme regulovat a zvýhodňovat - máme dotované menu, kde za celý oběd s polévkou a pitím zaměstnanci zaplatí pouze 66 Kč.
Napsáno:červenec 2023

Možnost individuálního přístup (vše se da vykonunikovat)
Neřízené objednávky (jsou měsíce bez práce, a pak zase 1 měsíc přesčasů)
Děkujeme za hodnocení. Ve Wistronu se vždy snažíme najít řešení na jakýkoliv problém, k čemuž také napomáhají pravidelná hodnocení zaměstnance a jeho nadřízeného. V ojedinělých případech ve výrobě dojde ke zpoždění dodávky materiálu, což je třeba dohnat přesčasem. Vždy ale připravujeme bonusový program a poskytujeme příplatky nad rámec zákoníku práce, abychom přesčasy zaměstnancům kompenzovali. Práci se také snažíme zpříjemnit svačinami nebo pizzou na oběd na náš účet.
Napsáno:červenec 2023

pružná pracovní doba, možnost Home office, akce pro zamestnance, příjemné prostředí, klimatizované kanceláře, kantýna
skladové prostory nejsou klimatizované což v létě ztežuje práci
Děkujeme za pěknou reakci :) Ve skladu bohužel klimatizační jednotky nemáme, ale snažíme se tam alespoň umisťovat větráky a také upravujeme světlíky, aby jimi v letních dnech pronikalo co nejméně tepla.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2023

Vychází mi vstříc s přizpůsobením pracovní doby mým potřebám. Není problém zůstat doma s dětmi když je potřeba a pracovat z domu. Některé dny potřebuji končit dříve, některé začínat později, vše se dá přizpůsobit. To je pro mne největším benefitem. To že zaměstnavatel hledá cesty, jak zpříjemnit práci různými akcemi (zmrzlina, den kávy, velikonoční a vánoční trhy, family day) je další bod pro něj.
Práce ve výrobě je náročná, ale v administrativě si nemohu vůbec na nic ztěžovat.
Děkujeme za pěkné hodnocení a ocenění našich akcí pro zaměstnance. Ve Wistronu si zakládáme na osobním přístupu. Vždy se snažíme najít řešení na jakýkoliv problém, k čemuž také napomáhají pravidelná one-to-one hodnocení zaměstnance a jeho nadřízeného.
Napsáno:červenec 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Wistron InfoComm (Czech), s.r.o.?