TOP HOTELS GROUP a.s.

Hotely

Levné obědy přímo v hotelu Parkování pod střechou v areálu Lokalita hotelu hned vedle centra Obchodního centra Chodov
Prostředí a celkový vzhled hotelu je strašný Kanceláře zastaralé, špinavé a plné pavučin Výplata je výsměch, pokladní v supermarketu má daleko více Vedení zastaralé, žijou v devadesátkách stále Práce stereotypní, furt to samé dokola Žádné benefity Strašný firemní telefon, že je snad lepší používat vlastní Furt nějaký problém, hosté si stěžujou na něco neustále
Napsáno:červenec 2024

Zkušenost je vždy dobrá k dalšímu posunu.
Vedení je jedním slovem katastrofa! Je šíleně nespolehlivé. Máte minimum peněz - dle zákona. Velice neférové chování týkající se odchodu od firmy. Slíbili odchod dohodou ihned a když jsme našli práci, změnili názor (dohoda ještě ale nebyla podepsána). Jestli máte zdravý rozum, tak sem určitě nechoďte. Nic tu nezměníte, protože mají svůj názor a tečka. Hotel je starý, zanedbaný, nejdou s trendem, ale žijí v dobách minulých. Rozhodně nedoporučuji! Nic horšího jsem nezažila.

Řád a pravidla
Vše se řídí dle jednoho člověka a pokud to respektujete a nechcete nic měnit, můžete tu být spokojeni a jen přikyvovat.
Napsáno:září 2021

nic
systém práce
Napsáno:červen 2020

s pracovní dobou a platem jestliže je vyplácen v celý.
S vedením hotelu! Špatně placení zaměstnanci bez jakéhokoliv bonusu,nesmyslné nařízení a příkazy v provozu , ve mzdě 40% pohiblivá částka která může být kdykoliv stržena!
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality

se vším
Z oddělení:Stavební práce

mel jsem ubytovani , samotny pokoj za 3500kc
Nespravedlivost
Napsáno:duben 2019

S kolektivem.
Žádné bonusy a benefity, žádné provize a motivace.

Ničeho
Vše od A po Z
Napsáno:leden 2018

to není zaměstnání, ale vojenský výcvik. výhodou je, že vás po této zkušenosti jen tak něco nerozhází v dalším zaměstnání.
ve všem!
Napsáno:duben 2017

Brzy jsem se dostala k zodpovědné a samostatné práci a mohla jsem tak brzy získat cenné zkušenosti. Není to tak, že byste první měsíce byl/a něčí asistent a dělal/a podřadnou práci.
Vedení hotelu má striktní představu o hotelu jako takovém, o způsobu jeho řízení a za její hranice je obtížné se dostat. Nicméně pokud se s tím sžijete, nebo prostě přijmete, nijak zásadně vás to nemusí ovlivňovat.

Rozmanitou práci
Člověk si tu rozšíří pole působnosti. Cvičí svoje schopnosti a znalosti v širším kontextu. Musíme zvládat mezilidskou komunikaci, být orientovaní na klienta, být dobří obchodníci, ale zároveň partneři, multitasking, prolínání obchodní práce až k produkční, dotahování úkolů do konce, efektivitu, věnovat pozornost i detailům, předvídat a myslet za druhé, práce na PC, excel, naceňování služeb, interní i krizová komunikaci atd. Je to obrovská škola a mladého člověka to posouvá nejen v pracovní, ale i v osobní rovině.

Náročné úkoly
Je to skvělá praxe do života i pro případná budoucí povolání.
Napsáno:leden 2020

Zaujala / nezaujala vás firma TOP HOTELS GROUP a.s.?