Nejvíc jsem si cenila toho, že ve většině případů vyšli vstříc se směnami. Když jsem potřebovala volno, tak mi ho dali. Pracovala jsem tam na krátký a dlouhý týden, to bylo fajn.
Pracovala jsem v Okay před 17 lety, v počátcích byla práce fajn a firma nabízela mnoho benefitů a motivačních soutěží. Postupně vše bylo kráceno. Neví jak je to nyní.
Kdyby platili tak jak zaměstnanec pracuje,tak by se měl každý velmi dobře
Klidnou práci
Žádná dřina,klídek a pohoda.Jen umět mluvit
Práci bez přesčasů
Každou chvíli si prodavač dělá testy na pc přez jejich systém vzdělávání tzv.I-akademie mimoto i kolektiv pomůže.Člověk maturitu nepotřebuje,stačí jen otvírat pusu a trošku se snažit
Naučil jsem se práci celého kolektivu. Protože jinak by se tam člověk zbláznil. V případě že vypadne jeden člověk druhý ho musí umět nahradit i když nechce.
Přístup centrály k frenchizantum a jejím zaměstnancům.
Pokud se jedná o pozici prodejce tak vás všechno naučí a dá k dispozici školící program s postupy v prodeji i technická školení o nových i starších spotřebičich. Plus pokud je normální kolektiv což bývá většinou tak kolegové pomáhají dotáhnout obchod do konce.
Ano odměňování systém sice na oko spravedlivý každý sám na sebe neštěstí frenciza nejvíc peněz frencizant úprava platu podle potřeb frencizanta žádné benefity závist druhých pracovníků ideální když prodejna jede na sebe jako celek pracují v jiném sektorový obchodu na stejné pozici benefity plat dle zasluh prodejna jede jako celek ne každý sám na sebe neštěstí frenciza nejlépe na tom frencizant už nikdy 6 let stačilo