Devoteam, s.r.o. image

Devoteam, s.r.o.

Konzultace v oboru IT

Kolegové , podpora, možnost se vzdělávat. Výborná firemní kultura.
Napsáno:duben 2025

+ Kolegové, dobrý kolektiv + Marketing a PR
- Konzultanti si sami musí hledat projekty, aby byli billovaní klienty - Konzultanti dělají konzultantskou práci až od úrovně lead a to ještě okrajově - Nováčci a juniorní kolegové dostávali mnohem náročnější projekty, než by měli - Téměř neexistující sales - Juniorní pracovníci dostanou příležitost se vzdělávat a participovat na projektech, ale při sebemenším zaváhání jsou propušteni - Neinformovanost/nedostatečná kvalifikace zaměstnanců na pozicíc vyššího a středního managementu - Neschopnost dávat a přijímat konstruktivní feedback - Chybějící organizační a procesní struktura, firma na úrovni menšího korporátu se prezentuje jako garážový start-up - Alokace na projekty i přes 100%, k tomu vnitrofiremní aktivity, za jejichž nedodržování se na vás dívají přes prsty - Podivný systém mentorování, kdy seniornější kolega se má starat o juniornějšího, bez řádné přípravy či alokovaného času na tyto aktivity - Netransparentnost - Nedodržování strategie
Napsáno:červen 2023

- Moderní office space. - Pracovní Mac a iPhone. - Nízká administrativní zátěž. - Možnost začít v IT jako naprostý junior bez zkušeností.
- Práce na bázi projektů pro jiné firmy. - Pokud nejsou projekty, nemáte co na práci -> musíte hledat volné projekty vlastními silami -> nefungující resource management. - Konzultantská práce je spíše single player kampaň a na multiplayer si hrajeme hlavně v kuchyňce. Nové věci se tudíž nebudete učit od lepších kolegů, ale spíše sami = pomalejší progress. - Velmi nejasná komunikace od vedení směrem k zaměstnancům. Často se informace ohýbají nebo mlží. - Slabé benefity oproti jiným IT firmám v okolí, v ČR vůbec. - Velmi slabé interní procesy. - Interní postup ve firmě je orientovaný pouze businessově.
Napsáno:duben 2023

Great company culture performance&fun oriented, kind helpful people, low volume of bureaucracy
Sometimes lack of organisation due to hypergrowth, average company benefits
Napsáno:březen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Devoteam, s.r.o.?
Přátelská atmosféra nejen mezi kolegy, ale i zaměstnanec vs nadřízený + vedení Perfektní skloubení osobního a pracovního života Žádné řízené přestávky na WC, cigáro či oběd Home Office 100% důvěra vedení a nadřízených k zaměstnancům Špičkové IT vybavení Pohodlné židle i pro člověka 100-150kg Ženy vítány 1x týdně společná snídaně či firemní párty celé pobočky Devoteamu (Ostrava) Výborné směny - 12h 24/7, ale 2 dny denní, 2 dny volna, 2 dny noční a pak neuvěřitelné 4 dny volna - takže reálně za měsíc 9-12 směn podle toho, jak vychází hodiny v měsíci Pravidelný Home Office každou 2.noční směnu a když opravdu potřebujete ze zdravotních či jiných důvodů Home Office navíc, není problém ho dostat :) Týmovost a vzájemná podpora Neformální dress code Pravidelné návštěvy vyššího vedení i ze zahraničního vedení v přátelském duchu (opravdu se o ty lidi zajímají a chtějí je poznat jako osobnosti) Za mě nejlepší firma, pro kterou jsem kdy pracovala Žádný fráze, 100% upřímnost a otevřenost nejen při zpětných vazbách, ale i v osobní rovině Suprový kolektiv, nadřízení i vedení, nikdo se nad nikým nepovyšuje Vlastní kuchyňka, 5 WC pro ženy, 5 WC pro muže, 1 WC pro invalidu na každém patře (žádné fronty na WC) WC 3 kroky od dveří - hodnotím jako člověk s pravidelnými zdravotními problémy 1x ročně proplati UDEMY kurz Po nástupu máte hned možnost si udělat na náklady firmy certifikaci CSA V UDEMY můžete využít již firmou zakoupené online kurzy a studovat je bezplatně Multisport karta jen 150 Kč měsíčně po zkušební době 180 Kč stravenka za každou odpracovanou 12h směnu (zaměstnanec část stravenky doplácí) Každodenní mluvená i písemná angličtina, možnost i jazykových kurzů
Velké a zaroven 2 jediné mínusy: 1. Žádná firemní ani veřejná kantýna (nejblíž je kantýna v Tietu asi 10min pěšky), žádný automat na jídlo. Sice v kanceláři personální doplní nějaké keksy apod., ale to člověka na celou 12h směnu nezasytí, takže jediné objednávat jídlo s dovozem 2. Sdílená pracovní místa - pořád si musíte tahat pracovní nástroje domů a zase do práce, protože sice dostanete skříňku, ale není uzamykatelná (snaží se to ale do budoucna vyřešit, i když zatím nemají konkrétní nápad) Kdo čeká Cafeterii, zde ji bohužel nenajdete, ale kompenzuje to hodnota stravenky za každou směnu 180 Kč (část hradu zaměstnanec) a Multisport karta jen za 150 Kč měsíčně po zkušební době.

Protože mají více klientů CA jistotu kontraktů na několik let. Firma za poslední rok nejen získala nové klienty a nebo hodně rozjela spolupráci s aktuálními klienty, kteří byli s Devoteamem spokojeni, ale také vytvořili za tento rok cca 50 nových pracovních míst!!! Což na ,,malou pobočku" je úžasné číslo!

Rozmanitou práci
Vždycky budete řešit něco jiného. Každý se učíme všechno, abychom mohli v případě výpadku zastoupit kolegu na jiné pracovní činnosti
Napsáno:srpen 2021

Neuvěřitelná expertní know how kolegu a tím pádem skvělá příležitost se posouvat. Flexibilita práce. Relativní jednoduchá struktura firmy a absence typické korporátní byrokratické nepružnosti. Velký počet firemních interních akcích a příležitosti jak se potkat po práci.
Absence finančních odměn Průměrne benefity Aktuální interní změna hodnocení vyvoje ranku u zaměstnance z půl ročního cyklu na roční.

Možnost kariérního postupu
Jasně nastavený interní proces pro kariérní růst s možnostmi pro rozhodnutí o jeho směřování.

Příležitost využít cizí jazyky
Hlavní jazyk pro komunikaci ve firmě je angličtina a 90% projektů je v angličtině. Využijete určitě například i francouzštinu a němčinu.
Napsáno:březen 2025

Kultura firmy Zajimava prace Skvely tym
Napsáno:únor 2025

Přístup Odbornost Možnost vzdělávání Flexibilita Benefity
Napsáno:leden 2025

Práce na zajímavých projektech Worklife balance Kolegové Pracovní vybavení Důvěra v management
Se vším jsme spokojen

Práci, co dává hlubší smysl
Firemní kultura, která podporuje smysluplnou práci, je to, co dělá tuto firmu výjimečnou. Lidé sdílejí stejné nadšení, všichni si uvědomují, že práce má pozitivní vliv nejen na naše zákazníky. Lidé vidí hmatatelné výsledky své práce.
Napsáno:září 2024

+Onboarding naprosto bez problému +Uvedení do firemní politiky, to, jak společnost funguje a jakým směrem se ubírá +Zaučení celkově, dostatek materiálů, prostředků, pomoci +laptop + firemní telefon vč. sim +Příjemný kolektiv, který mě hned přijal
- delší zaučovací proces, pokud nesplňujete některé kritéria hned od nástupu, musíte to "dohnat", ale od toho je zkušební doba -hodně teoretické přípravy, pokud nejste vyloženě studijní typ, můžu vidět pár lidí s tím mít problém
Napsáno:červenec 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Devoteam, s.r.o.?