Výplata pravidelně a včas
Kolektiv na pobočce fajn
- Naprosto nefér chování managementu
- Smlouva pro řadové zaměstnance na 3-6 měsíců, opakovaně
- Překompilované a často nefunkční online systémy
- Touha vedení chtít více a více požadavků na zaměstnance
- Nenasytnost v číslech prodejů a cenové politiky
- Odborníků si neváží. Něco se vám nelíbí, můžete kdykoliv jít, namísto racionální diskuse a řešení problémů. Vezmou pak kohokoliv z ulice jako záplatu.
Pomale a chaoticke rozhodovani nejvyssiho vedeni. Resi vse jen podle tabulek, nikoli podle situace na jednotlivych prodejnach. Stale chteji nejake nove povinnosti, ale zajistit pro to adekvatni prosteedi ne. Pokud jste samostatne uvazujici clovek, tak vas to za chvili prestane bavit.
Pro automechaniky, těsně po škole je to ideální job. Dělají tam jen základní údržbu (olej,brzdy,výfuk)
Firma si neváží loajálních zaměstnanců, zbavuje se odborníků a nahrazuje je kariéristy bez zkušeností a praxe. Pokyny z centrály nejsou jednotné, často si odporují a jsou nepřehledné. Dohody s vedením jen písemnou formou a podpisem, slovo chlapa (dámy prominou) tady neplatí a to mě zklamalo asi nejvíce. Vrcholoví představitelé firmy často zapomínají na to, co bylo dohodnuto. Za mou dlouholetou praxi to byl nejhorší zaměstnavatel.
Malý, ale spolehlivý tým kolegů až na vedoucí pobočky.
Práce která mě bavila a dělal jsem jí moc rád.
Práce v ser.síti BestDrive
Kdyby touto cestou managmentu šel jakýkoliv podnikatel nebo OSVČ musí zkrachovat. Arogance nadřízených jež někteří na svých pozicích jsou naprosto zbytečný článek. Navíc obyčejný člověk zde nemůže vyjádřit svůj názor okamžitě padne v nemilost.
Zázemí velkého koncernu Continental, moderní technologie, časté vzdělávání, přijímání zaměstnanců všech věkových kategorií (mladé perspektivní i starší zkušené), zajímavá pracovní zkušenost.
Zaujala / nezaujala vás firma BestDrive Czech Republic s.r.o.?