Poslání skupiny FRÄNKISCHE Group
Návštěva pana Juliuse Kirchnera v Třebíči a HR Kongres FIP Global
Návštěva pana Juliuse Kirchnera v Třebíči a HR Kongres FIP Global
Netradiční benefity+9

FRAENKISCHE CZ s.r.o.

Výroba plastových desek, fólií, hadic, trubek a profilů

Společnost FRÄNKISCHE Industrial Pipes (FIP) působí v automobilovém průmyslu. S hlavním sídlem v německém Königsbergu, v České republice ji od roku 2002 zastupuje společnost FRAENKISCHE CZ s.r.o. s výrobním závodem v Okříškách a vývojovým centrem v Třebíči. Vize: Přinášet řešení, minimalizující negativní dopady na životní prostředí a umožňující vyrábět dokonalejší produkty. Mise: Díky spolupracovníkům, vlastnímu know-how a inovativním technologiím vyvíjíme a vyrábíme vysoce kvalitní produkty.

Ferovost Zamereni na zamestnance Benefity Prostredi
Zavedeni pracovni doby 8h/den pro THP pracovniky stejne jako pro operatory Snizeni fondu 150h u prescacu na 50h nebo ponechani 150h, ale s moznosti prevedeni prescasovych hodin do dalsiho (dalsich) roku
Napsáno:květen 2025

Zajímavé a užitečné druhy školení jak pro operátory tak Thp, každoroční navyšování mzdy Příspěvek na dopravu, příspěvek na dovolenou a vánoce, cafeterie
Navýšení bodů do cafeterie, arogantní chování určitých lidí, nepozdraveni
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář a milé hodnocení našeho benefitního systému a systému vzdělávání. Co se týče bodů do zaměstnanecké Cafeterie, zde jsou nejvíce diskutované odměny při pracovním výročí, které činí 2 000 bodů/korun za každý odpracovaný rok. Je pravda, že po pěti letech je odměna každý následující rok již stejná, tedy 10 000 bodů/korun. Aktuálně pracujeme na možné revizi odměn při významných jubileích, jako je 10, 15, 20 a 25 let firmě, čímž primárně reagujeme na výsledky interního průzkumu spokojenosti našich zaměstnanců.

Venkovní prostory v areálu společnosti

Venkovní prostory v areálu společnosti

Technologie

Technologie

Automatizace a robotizace

Automatizace a robotizace

Setkání významných partnerů naší společnosti+9

Dodržování výplatních terminů,
Bonus za věrnost firmě,by se mohl zvyšovat i po 5 letech.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. Uvědomujeme si důležitost toho, že výplata "cinká" na účtu pravidelně, snažíme se výplatu mezd neoddalovat a posíláme ji vždy co nejdříve je to možné. Co se týče odměn při pracovním výročí pracujeme aktuálně na možné revizi odměn při významných jubileích, jako je 10, 15, 20 a 25 let firmě, čímž primárně reagujeme na výsledky interního průzkumu spokojenosti našich zaměstnanců.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:květen 2025

Ve firmě je stále co zlepšovat, největší problém je špatná vzájemná komunikace na všech pracovištích, celkový momentální chaos, nedostatek místa na manipulaci jak ve výrobě, tak nejvíce ve skladu(logistice),nedostatečné platové ohodnoodbočení za 3směnný,nebo 12hod.provoz.Každý nový pracovník se vše učí za provozu atd.Co se týká benefitů tak to je v pořádku, pořádají se během roku různé akce pro zaměstnance,dále kladně hodnotím příspěvek jak na obědy či chlazené jídla a dotací na dopravu busem do zaměstnání.

Pokud se uchazeč o zaměstnání dostane na pracovní pozici o které něco ví,zájímá ho ta práce, je šikovný se také pak prosadit, pak tato firma mu to může umožnit, hlavně se to týká mladých lidí,kteří jsou po školách a v novém zaměstnání teprve začínají, ale co se týče starších ročníků,tak tam už je zaměstnanec brán jiným měřítkem.Jednoduše řečeno firmy dnes chtějí hlavně mladé a perspektivní lidi.

Pokud je zaměstnanec šikovný a navíc vykonává práci ,která ho baví,pak si může být docela jistý,že si našel jistou a stabilní práci.
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti FRAENKISCHE CZ s.r.o.?
Zkrácený úvazek kvůli dětem V případě nemoci nebyl problém zůstat doma s detmi Dobré zaučení na pozici Dobre peníze
Někteří zákeřní kolegove
Napsáno:srpen 2020

výplata chodí včas
arogantní chování nadřízených

Práci bez přesčasů
na přesčasy se nechodí protože momentálně není až tak práce ,,,jinak pokud je to nutné tak byly i v roce povinné dvanáctky protože bylo moc práce/dělám v třísměnném provozu/,,,takže jste šli klidně po noční ještě na 4 hodiny do práce a nikoho nezajímalo že třeba nemáte hlídání
Napsáno:říjen 2019

Home office,rodinné akce

Občasná možnost růstu
Korporátnění pobočky Občasná nelogičnosti v odměňování
Napsáno:červen 2025

Flexibilita práce - pracovní doba, home office.
Málo času na zadanou práci.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:červen 2025

Nejvíce oceňuji možnost pracovat z domu. Dále také stravenkový paušál a příspěvek na penzijní spoření.
Nejsem spokojen(a) s “hyenismem”, který se v tomto korporátu mezi lidmi vyskytuje. Dále také s tím, že ten, kdo si dovolí vyjádřit svůj názor a není “ovce”, je automaticky špatný a je za to kárán a souzen.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma FRAENKISCHE CZ s.r.o.?