Podívejte se na video, proč pracovat u nás!
Podívejte se na video, proč pracovat u nás!
Pravidelně se účastníme workshopů a školení.
Pravidelně se účastníme workshopů a školení.
Ale nezapomínáme se i bavit!
Ale nezapomínáme se i bavit!
Stabilita firmy+9

STOCK Plzeň-Božkov s.r.o.

Výrobce lihovin

Společnost STOCK Plzeň-Božkov, přední výrobce a distributor lihovin v České republice, se pyšní širokým portfoliem 150 značek jako například Fernet, Božkov, Amundsen, Zacapa, Gordon´s, Baileys i Captain Morgan, kterým se stará o marketing, sales, vizibilitu a dostupnost na trhu. Ve STOCKu se snažíme o komplexní vytváření nezapomenutelných zážitků a udržování výjimečného pracovního prostředí. Hledáme osobnosti, které jsou týmové, mají open mind, tah na branku a pozitivní vztah k inovacím.

Firemní atmosféra v kostce

Schopnost pochválit84 %
Férovost87 %
Důvěra86 %
Celková spolupráce82 %

Celé léto si užíváme s chutí našich plechovek a drinků.

Celé léto si užíváme s chutí našich plechovek a drinků.

Nejen o práci si rádi pokecáme v naší kuchyňce.

Nejen o práci si rádi pokecáme v naší kuchyňce.

Meetingy v našich hezkých zasedačkách jsou vždy příjemné.

Meetingy v našich hezkých zasedačkách jsou vždy příjemné.

Podívejte se na video, proč pracovat u nás!+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

71 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 916 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2543 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1729 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 47 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 47 %
Zaměstnanci doporučují
Rozmanitou práci
doporučuje 39

Není to práce, která by byla rutinní. Jelikož je firma STock velmi dynamická, přibývá spousta nových a různých úkolů, a zároveň musíte řešit tzv f*ck upy na denní bázi. Zároveň máte dost volné ruce u inovace a v kreativitě, tedy jestli si vymslíte "vlastní úkoly" které pomůžou značce, firma je tomu otevřená, avšak musíte si svu volbu velmi dobře obhájit číísly a fakty.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 37

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 32

doporučuje 32

Práce ve firmě STOCK Plzeň-Božkov s.r.o. je ideální pro ty, kteří hledají náročné úkoly a chtějí se neustále vyvíjet. Díky rozmanitému spektru úkolů a rychlému pracovnímu tempu zde každý den nabízí novou výzvu. Toto tempo je způsobeno kombinací širokého spektra činností a kompaktního týmu, což vede k tomu, že každý člen týmu má zásadní význam a je pod tlakem kvality a času. Ve firmě STOCK je důraz kladen na přidanou hodnotu každého jednotlivce, což motivuje k osobnímu růstu a k vývoji profesionálních dovedností. Pokud hledáte prostředí, kde vaše práce má skutečný dopad a kde se můžete cítit hodnotně, pak je STOCK tou správnou volbou.

Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 31

Zaujala / nezaujala vás firma STOCK Plzeň-Božkov s.r.o.?