Employer
Co-workers
Managers

Celé léto si užíváme s chutí našich plechovek a drinků.

Nejen o práci si rádi pokecáme v naší kuchyňce.

Meetingy v našich hezkých zasedačkách jsou vždy příjemné.

Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Práce ve firmě STOCK Plzeň-Božkov s.r.o. je ideální pro ty, kteří hledají náročné úkoly a chtějí se neustále vyvíjet. Díky rozmanitému spektru úkolů a rychlému pracovnímu tempu zde každý den nabízí novou výzvu. Toto tempo je způsobeno kombinací širokého spektra činností a kompaktního týmu, což vede k tomu, že každý člen týmu má zásadní význam a je pod tlakem kvality a času. Ve firmě STOCK je důraz kladen na přidanou hodnotu každého jednotlivce, což motivuje k osobnímu růstu a k vývoji profesionálních dovedností. Pokud hledáte prostředí, kde vaše práce má skutečný dopad a kde se můžete cítit hodnotně, pak je STOCK tou správnou volbou.
Není to práce, která by byla rutinní. Jelikož je firma STock velmi dynamická, přibývá spousta nových a různých úkolů, a zároveň musíte řešit tzv f*ck upy na denní bázi. Zároveň máte dost volné ruce u inovace a v kreativitě, tedy jestli si vymslíte "vlastní úkoly" které pomůžou značce, firma je tomu otevřená, avšak musíte si svu volbu velmi dobře obhájit číísly a fakty.