Oceňuji systém kvartálních prémií tak že vlastně do poslední chvíle nevím s čím mohu počítat. Přijde mi, že tento systém byl moderní tak před 30ti lety.
Měnící se cíle a plány vývoje, občas nejasná vize do budoucna z hlediska vývoje. Někdy jsou požadavky na vývoj nereálné z toho důvodu, že lidé na vyšších pozicích nemají dostatečné informace o tom, jak by vývoj měl probíhat. Ale je to částečně způsobené tím, že HRDLIČKA je primárně geodetická firma, nicméně za poslední dobu se tohle posunulo o dost kupředu :)
Rodinná firma, ve které vždy vyjdou vstříc. Žádné korporátní postupy. Dobré nápady nezapadají, umožňují sebevzdělávání. Skvělý tým lidí. Podpora sportovních aktivit a časté mimo pracovní akce.
Lepší finanční ohodnocení. Vzhledem k množství práce občas podstav zaměstnanců. Mohla by se zlepšit interní komunikace.
Kolektiv, pracovní příležitosti, případný rozvoj vč. školení a možnost studia při zaměstnání, teambuildingy
Platové podmínky by mohly být o něco lepší a rychleji reagovat na vývoj aktuální situace. V některých ohledech by se mohla zlepšit efektivnost úkolů a komunikace, občas mi přijde postup zbytečně zdlouhavý.
Oceňuji aktivní práci se zaměstnanci. Dále oceňuji nejnovější SW technologie a nejlepší geodetické přístroje i pro řadové zaměstnance. Je to skvělá firma, ve které se můžete realizovat.
Nic
Příjemná firemní kultura, útulné kanceláře, pracovní oblečení pro managery i zaměstnance.
Možnost kariérního postupu
Firma a celý management dává pracovní příležitost všem lidem s chutí pracovat, kteří mají nějakou ambici. "Máš chuť pracovat, pracuj, vyděláš si zajímavé peníze a kariérně porosteš".