Člověk má hodně, opravdu hodně svobody. Sedíte si kde chcete, pracujete kdy chcete a tak trochu i jak chcete.
Pro silně nadšeného SAPáka je to pecka.
Přístupy na learning hub, podpora pro self-certifikaci atp. tu není problém.
Nikdo vás nepovede. Lidi vám zadají práci klidně o půlnoci, zadání bude velmi vágní a i když všichni budou tvrdit, jak vám s tím rádi pomůžou, tak si čas budou hledat horko těžko.
Firma má jeden z nejhorších managementů (projektový, týmový) co jsem kdy viděl nebo zažil.
Pokud potřebujete alespoň trochu kontakt s lidmi, tak je Sabris špatná volba, protože kancl (alespoň v Brně) je liduprázdný a navzdory moderní budově je vybavený "ze zbytků".
V Sabrisu si cením velmi vstřícného přístupu jak kolegů tak vedoucích. Každou záležitost mám možnost prodiskutovat s ostatními. Oproti mému předchozímu zaměstnání mám v Sabrisu možnost plánovat si čas a místo práce (home office/kancelář). V rámci pracovní náplně člověk vymýšlí nová řešení a hledá cesty, jak naplnit či předčit očekávání zákazníků.
Ke zlepšení je koordinace jednotlivých oddělení a plánování kapacit, aby projekty probíhaly efektivně.
Flexibillní pracovní doba, přátelská atmosféra, žádné politikaření, lidský přístup, možnost home office.
Občas upřednostňování osobních vazeb před objektivními výsledky, nedostatečná komunikace firemní značky, kultury a směřování Sabrisu vedoucími k zaměstnancům.
Jsem spokojený s flexibilní pracovní dobou a s možností práce z domova. V případě potřeby mi firma vychází vstříc v organizaci mých pracovních povinností i ohledem na soukromý život. Práce v Sabris je velmi pestrá a nejednotvárná.
Vylepšovat se dá vždy, ale napadají mne jen drobnosti.
Sabris realizuje projekty pro nadnárodní korporace. Dále Sabris realizuje projekty v Ruské Federaci, kde má pobočku a také v mnoha dceřiných a sesterských společnostech různě ve světě (zejména v Evropě).
Cením si důvěry mého šéfa, že mi nestojí za zády a nekontroluje. Zajímá jí ho výsledky. Pakliže mám problém, je k dispozici a snaží se pomoci. Mám velice pružnou pracovní dobu, klíčové jsou skutečně výsledky a plnění plánu.
Dobrá domluva s nadřízeným. Není problém se domluvit, pokud člověk potřebuje skončit dřív, něco zařídit atd. .
Spolehlivost v proplácení cestovních nákladů.
Možnost pracovat odkudkoliv v ČR.