Sabris CZ s.r.o.

Poradenství v oblasti počítačů

Člověk má hodně, opravdu hodně svobody. Sedíte si kde chcete, pracujete kdy chcete a tak trochu i jak chcete. Pro silně nadšeného SAPáka je to pecka. Přístupy na learning hub, podpora pro self-certifikaci atp. tu není problém.
Nikdo vás nepovede. Lidi vám zadají práci klidně o půlnoci, zadání bude velmi vágní a i když všichni budou tvrdit, jak vám s tím rádi pomůžou, tak si čas budou hledat horko těžko. Firma má jeden z nejhorších managementů (projektový, týmový) co jsem kdy viděl nebo zažil. Pokud potřebujete alespoň trochu kontakt s lidmi, tak je Sabris špatná volba, protože kancl (alespoň v Brně) je liduprázdný a navzdory moderní budově je vybavený "ze zbytků".
Napsáno:duben 2022

V Sabrisu si cením velmi vstřícného přístupu jak kolegů tak vedoucích. Každou záležitost mám možnost prodiskutovat s ostatními. Oproti mému předchozímu zaměstnání mám v Sabrisu možnost plánovat si čas a místo práce (home office/kancelář). V rámci pracovní náplně člověk vymýšlí nová řešení a hledá cesty, jak naplnit či předčit očekávání zákazníků.
Ke zlepšení je koordinace jednotlivých oddělení a plánování kapacit, aby projekty probíhaly efektivně.
Napsáno:září 2021

Neformálnost, způsob jednání a komunikace, možnost plného home office
Občas trochu zmatené vedení vývoje
Napsáno:leden 2020

Flexibillní pracovní doba, přátelská atmosféra, žádné politikaření, lidský přístup, možnost home office.
Občas upřednostňování osobních vazeb před objektivními výsledky, nedostatečná komunikace firemní značky, kultury a směřování Sabrisu vedoucími k zaměstnancům.
Napsáno:září 2019

Jsem spokojený s flexibilní pracovní dobou a s možností práce z domova. V případě potřeby mi firma vychází vstříc v organizaci mých pracovních povinností i ohledem na soukromý život. Práce v Sabris je velmi pestrá a nejednotvárná.
Vylepšovat se dá vždy, ale napadají mne jen drobnosti.
Napsáno:srpen 2019

Dobré vztahy, mezinárodní růst, stabilita firmy.
Široký záběr firmy .

Příležitost využít cizí jazyky
Sabris realizuje projekty pro nadnárodní korporace. Dále Sabris realizuje projekty v Ruské Federaci, kde má pobočku a také v mnoha dceřiných a sesterských společnostech různě ve světě (zejména v Evropě).
Napsáno:listopad 2018

zahímavé benefity, dobré pracovní prostředí,
plat
Napsáno:prosinec 2024

Cením si důvěry mého šéfa, že mi nestojí za zády a nekontroluje. Zajímá jí ho výsledky. Pakliže mám problém, je k dispozici a snaží se pomoci. Mám velice pružnou pracovní dobu, klíčové jsou skutečně výsledky a plnění plánu.
Větší rozsah benefitů by nebyl na škodu.
Napsáno:listopad 2021

Volná pracovní doba, home office, přátelská atmosféra, kvalitní vybavení kanceláří a potřeb pro práci, zajímavé projekty
Někteří lidi ve vedení jsou mimo mísu, špatné plánování kapacit, málo dovolené
Napsáno:září 2021

Dobrá domluva s nadřízeným. Není problém se domluvit, pokud člověk potřebuje skončit dřív, něco zařídit atd. . Spolehlivost v proplácení cestovních nákladů. Možnost pracovat odkudkoliv v ČR.
Firma by mohla přispívat na Multisport card.
Napsáno:září 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Sabris CZ s.r.o.?