Skvělí kolegové. Ne tak chování managementu.
Pravidelná mzda, možnost vzdělávání. Benefity dovolená, penzijní pojištění, příspěvek na stravné, flexipasy a pod. Vše závisí na výhodách matky Škody Transportation v Plzni.
Ocenit zaměstnance z vedoucích umí málokdo. Očekávat oporu v nadřízeném v pracovních věcech není moc namístě. Oporou jsou vám hlavně skvělí kolegové. Většinou zachraňují co nahoře zvorají. Nicméně mohu tuto firmu doporučit. Jinde je to i horší.
Pracoval jsem na pozici "ČELA". Bylo tam dobre vedeni a skvely kolektiv,tak jako prakticky v celem zavode na vsech pozicich. Vedeni si vsimalo prace podrizenych a dovedli ocenit snahu a pili. Je pravdou,ze byl obcas omezen pocet zakazek a byly snizovany stavy,ale diky tomu jsem tam byl 4x. Dohromady 4 roky. Zde je prikad toho,ze si vsimali prace zamestnancu. Prostredi je ciste a prijemne.
Práci bez přesčasů
Protoze se po sichte vsichni sebrali a sli domu. Tam to tak bylo normalni. Veskera prace rozvrzena na 8 hodin na nasem pracovisti "čela". Jen ja jsem jednou tydne zustal jako pomocnik pri svareni čel na ESABu,aby bylo vse pripraveno na dalsi zpracovani a nenarusoval se naplanovany chod pracoviste.
A na ostatnich byla kazda smena pro kazdeho naplanovana na 8 hodin,aby se mohly vystridat smeny se vsemi zamestnanci. Protoze to je ciste a prijemne prostredi,nevidel jsem za cele 4 roky moc lidi na nemocenske,kteri by potrebovali zastoupit.
V době kdy jsem tam pracoval to byl podnik starých struktůr
Vadilo mi nedostatek komunikace, vyjasňování.
Klidnou práci
Pracuje se tam na obrácené montážní lince. Naučíte se montovat úrčitý díl vagónu. Pak chodíte po vagónech a ten díl nebo díly montujete. Není to sprynt, ale maraton.