Dynamický a pozitivně nastavené pracovní prostředí.
Zájem zaměstnavatele o rozvoj a zvyšování profesionality zaměstnanců.
Pracovní atmosféra bez přetvářky a lsti.
Kvalitní zázemí pro ty, kteří se chtějí seberealizovat. Týmový a přátelský duch napříč společností.
Chtělo by to řešit teplotu na pracovišti v létě.
Firma má pro každou pozici vytvořený motivační adaptační proces.Nově příchozí zaměstnanec tak ví, kam se může rozšířením zvládaných dovedností posunout.
Jedním ze standardů firmy je kvalitní proces výběru zaměstnanců, protože je pro firmu žádoucí tvořit stabilní, vzdělaný tým.
Všichni jsme jako druhá rodina. Můžeme se bavit o všem, poradíme si, věříme si.
Pružná pracovní doba, možnost home office.
Šéf má lidský přístup, řešíme i soukromé záležitosti a vždy pomůže, poradí, pochválí nebo dá konstruktivní kritiku.
Chybí mi multisport karta
Ano, máte pravdu, multisport kartu v benefitech sice nemáme, ale na sportovní aktivity lze využít benefitní kartu MujUp. Tento benefit lze využít nejen na sport, ale na spoustu dalších volnočasových aktivit.
+ kolegialita a s tím spojená skvělá, až rodinná atmosféra na pracovišti
+ vstřícnost a lidský přístup nadřízených
+ inovativní a dynamické myšlení společnosti
+ pružná pracovní doba
Oceňuji tah na branku, kterou zaměstnavatel má - neustále se něco zlepšuje, rozšiřuje, vyvíjí - firma nestagnuje, ale je dynamická a člověk chce být součástí, motivuje ho to k tomu se také zlepšovat.
Zajímavé by mohlo být školení - obchodní dovednosti, ale to by se možná bylo již odehrálo, kdyby nebyl COVID
Děkujeme za vaší reakci. Máte pravdu, během covidového období bylo velmi těžké domluvit jakákoliv školení, která by byla pro obchodní tým užitečná. Myslím ale, že jsme to v roce 2022 dohnali a obchod si užil několik velmi zajímavých školení v Praze a Brně. Další jsou plánovaná i na tento rok.