Plovoucí pracovní doba (pevná je 9-15h), zbytek na každém z nás
Možnost HO, pokud to pozice dovoluje
Pokud je člověk rozumný, tak se dá domluvit skoro na čemkoliv...
Na práci u Joyce si vážím především flexibilní pracovní doby a přátelské atmosféry na pracovišti.
Pružnou pracovní dobu
Ve firmě je pevně stanovená pracovní doba mezi 9–15:00. Zaměstnanec má nárok až na dva dny homeoffice týdně, pokud to jeho pracovní pozice umožňuje. V praxi to tedy vypadá tak, že mohu ráno přijít do práce kdykoliv do 9:00. Odpoledne zase mohu odejít kdykoliv po 15:00. Pouze je nutné si hlídat stav odpracovaných hodin na konci měsíce.
Práci bez přesčasů
Protože zde přesčasy nejsou běžné. Vyskytnou se výjimečně pouze v těch případech, kdy se dopředu plánují schůzky / servisní výjezdy za zákazníky a není možné najít termín v rámci naší pracovní doby. Každou minutu, kterou odpracujeme navíc, můžeme využít pro dřívější odchod v jiné dny. Nutné je pouze dodržovat pevnou pracovní dobu 9–15:00.