GECO, a.s. image

GECO, a.s.

Maloobchod a velkoobchod s tabákovými výrobky

včasná výplata
celkový přístip vedoucích pracovníku,dodržování pracovní doby,pravydelné proplácení přesčasových hodin,zákaz používání mobilú na pracovišti,zákaz kouření,týden dovolené navíc,vetší plat
Napsáno:září 2017

Forma odměňování Benefity Vzdělávání Interakce Náplň práce Podpora ostatního personálu (personální, mzdové, IT oddělení, dopravci zboží...)

Uplatnění pro starší 50 let
Protože není diskriminační a nebere člověka podle věku. Na školení jsem se navíc setkala hned s několika ženami ve věku 50+.

Neformální pracovní atmosféru
Máte mnoho prostoru pro vlastní projev a sebeprezentaci, kolegové si s vámi týkají a jsou vám vždy k dispozici.
Napsáno:říjen 2025

Žádné benefity, jen stravenky. Nátlak na prodej, ale to je všude.
Krátký dlouhý týden mi vyhovoval
Nevíme, čím je tato odpověď ovlivněna. Je to neznalost nebo nějaký zlý úmysl? Geco je přece známé svým unikátním systémem benefitů a zaměstnaneckých výhod, které jsou určeny pro všechny zaměstnance (včetně zaměstnanců velkoobchodních skladů a maloobchodních prodejen). Každý zaměstnanec je s těmito benefity seznámen a proškolen. Jen pro příklad uvádím 30 dnů volna (prakticky tedy 6 týdnů) v roce, každoroční příspěvek na dovolenou (22 000 Kč), příspěvek k pracovnímu výročí (od 3 let – 5 let, 10 let …. vždy tolik tisíc Kč, kolik máte let pracovního výročí), příspěvek za doporučení nového zaměstnance (30 000 Kč), příspěvek na penzijní připojištění (od 2 500 Kč měsíčně - kdo nemá uzavřenou smlouvu, dostává peníze na individuální spoření), každoroční příspěvek pro osoby se zdravotním znevýhodněním (12 000 Kč), měsíční příspěvek na praní pracovních oděvů, dále systém Cafeterie (můžete si zaplatit benefit který se vám líbí – např. dovolená, wellness, školné, dětské tábory, zdravotní potřeby, potřeby pro kojence, léky, zubního lékaře, další lékařskou péči, …. ). A ty stravenky, které zmiňujete (stravenková platební karta), jsou samozřejmě také, a to v nejvyšší možné výši.
Napsáno:srpen 2025

Libi se mi zajimave benefity. Jsem spokojena se vsim
Jsem se vsim spokojena
Napsáno:květen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti GECO, a.s.?
Výplata včas na účtu Super kolektiv Benefity
Nic mě nenapadá
Napsáno:květen 2025

ocenuji spochnost komunikace jak s vedoucí tak s kolegy, naučila jsem se hodně nových věcí
nic není s čím bych byla nespokojená.
Jsme rádi, že jste spokojen/a. Vaše odpověď koresponduje i s výsledky našich interních anonymních průzkumů. Zde zaměstnanci hodnotí GECO, a.s. jako zaměstnavatele, který jim dává jistotu a rovněž se jim líbí mezilidské vztahy v pracovních kolektivech. Klidně si porovnejte informace o pracovní spokojenosti naší společnosti s jinými podobnými firmami - třeba rovnou tady na Atmoskopu. Ty jsou vytvářeny podle reakcí zaměstnanců a vyjde vám, že spokojených zaměstnanců (jako jste vy) opravdu není málo.
Napsáno:květen 2025

Ocenění za odvedenou práci. Motivace nadřízených.
Napsáno:květen 2025

Zaměstnanec je za svou práci dobře placený. Motivace nadřízených je skvělá.

Příjem benefity kolegové
o ničem nevím
Napsáno:květen 2025

ocenuji schopnost komunikace mezi kolegy i s vedoucími. je to skvělé prostředí kde to není ten proti tomu, ale všichni spolu
nic mi nevadí
Napsáno:květen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma GECO, a.s.?