Naučila jsem se perfektně zvládat mnoho úkolů v krátkém čase, bohužel za cenu velkého stresu...nic dalšího mě nenapadá
Dlouhá pracovní doba, stres, práce v jednom člověku - občas jsem nevěděla, co dělat dřív...ze strany nadřízených byl vyvíjen tlak na prodej výrobků a určitých druhů cigaret..2krát denně jsme museli psát prodeje všech věcí, které zrovna v ten daný měsíc byly v "Akci"..a pokud se neplnilo, tak nebyly prémie...neustálé rádoby motivační dopisy od vedení, které měly zcela opačný účinek...pokud byl člověk v práci sám, tak to byl jeden velký STRES....stále se platily manka za vše, co nám lidé ukradli a co chybělo...no a benefity Geco posílá jednou ročně v lednu následujícího roku, ale pokud jste ve firmě neodpracoval celý rok, tak nedostanete nic...takže jsme dostávali pouze stravenky, což si myslím, že je v dnešní době snad samozřejmost ...už nikdy bych tuto pracovní zkušenost nechtěla opakovat.
Práce v malém prostoru, neustálý nátlak na aktivní nabídku a skoro žádný osobní život. Totu práci velmi nedoporučuji, věcné výpomoce na jiných provozovnách, neustálá nabídka cigaret a její navyšování a čím dál tím větší nároky. NEDOPORUČUJI!
Práce velmi stresová, časově náročná, málo placená a také si hodně věcí musíte pamatovat, zaměstnavatel si Vás neváží, jste pouze ovce a pokud nebudete plnit, přijdou výhrůžky "takového tady nechceme, vyhodíme Tě"..
Už nikdy víc!
NEDOPORUČUJI