Neformální firemní kultura, vztahy s kolegy, kvalitní a zajímavé projekty, možnost se přiučit novým věcem
Nesnesitelné chování některých nadřízených, nízké platové ohodnocení, zbytečné obstrukce při žádosti o dovolenou, nefér jednání (při náboru slibovali "po roce 5 týdnů dovolené", ale pak se ukázalo, že až po celém odpracovaném celém kalendářním roce, což bylo v reálu skoro po 2 letech práce)
Náročné úkoly
Kvalitní projekty, které kromě obyčejného sběru, ukládání a zobrazování dat měly vždy i nějakou algoritmickou složku navíc, kdy bylo třeba opravdu něco vymyslet.
Skvělý tým, prostředí, kde se člověk nebojí udělat chybu, atmosféra ve firmě, plochá firemní kultura, možnost home office, neplacených dovolených a dlouhých dovolených v kusech, individuální přístup
Prostory v Praze by mohli být více reprezentativní, ale zase jsme v centru:)
- Great company culture with true experts in their field
- Very interesting projects from all over the world with opportunities to apply cutting edge technologies and methods
- Lot of internal activities to support very friendly atmosphere
More company parking spaces would be appreciated :)
Zaujala / nezaujala vás firma Ciklum Czech Republic & Slovakia (CN Group CZ a.s.)?